Παρατηρώντας επιδείξεις μόδας και fashion insiders, γίνεται ξεκάθαρο το ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι. Από τροπικά prints και τολμηρά χρώματα, μέχρι ψηλοτάκουνα με αλυσίδες και σουτιέν που λειτουργούν ως top, οι παρακάτω τάσεις θα διεκδικήσουν μια θέση στη ντουλάπα σου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Who What Wear.

Τροπικά prints

Με τα έντονα jungle μοτίβα να έχουν κερδίσει μια θέση στα runways της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Versace, τροπικά prints θα τα δούμε να πρωταγωνιστούν σε συλλογές και #OOTDs της καλοκαιρινής σεζόν. Προφανώς, δε αφήσουν ανεπηρέαστα ούτε τα μαγιό.

Σύγχρονα Aviator γυαλιά

Είναι προφανές πως τα aviator γυαλιά δεν έχουν φύγει σχεδόν καθόλου από το προσκήνιο της μόδας. Το θέμα είναι πως αυτό το καλοκαίρι θα τα δούμε σε πιο σύγχρονες εκδοχές τους. Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι τα Bottega Veneta εξάγωνα γυαλιά ηλίου, που ήδη έχουν γίνει αγαπημένο item της Rosie Huntington-Whiteley και άλλων celebrities.

Bra Tops

Ήδη έχει γίνει σαφές πως τα bra tops αναδύονται σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020, έχοντας κάνει την εμφάνισή τους ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Πώς να συνδυάσεις; Με το oversize σακάκι σου.

Heels με αλυσίδες

https://www.instagram.com/p/B9XLj6lnFES/

Τα ψηλοτάκουνα, εμπλουτισμένα από άποψη design με αλυσίδες, θα επικρατήσουν στη λίστα των φετινών, καλοκαιρινών τάσεων.

Έντονα χρώματα

Ετοιμάσου για μεγάλες δώσεις χρωμάτων την καλοκαιρινή σεζόν. Αποχρώσεις όπως το έντονο ροζ ή το φωτεινό κίτρινο και πορτοκαλί, ίσως σε βάλουν σε πειρασμό να προδώσεις το αγαπημένο σου μαύρο.

Κοστούμια με shorts

Το suiting θα κυριαρχήσει και την καλοκαιρινή περίοδο του 2020, εναλλάσσοντας απλά τα μήκη των items. Γιατί να μη συνδυάσεις τρία καλοκαιρινά trends μαζί; Suiting, heels με αλυσίδες και bra top;

Padded ώμοι

https://www.instagram.com/p/B9er8NUl9Od/

Φέτος θα πεις ένα προσωρινό αντίο στα αμάνικα t-shirts, και θα κάνεις χώρο για αντίστοιχα με padded ώμους. Πρόκειται για ένα micro-trend που θα βλέπουμε παντού αυτό το καλοκαίρι.

Raffia

Πρόκειται για μια από τις κυριότερες υφές του καλοκαιριού. Θα το αναζητήσεις σε τσάντες παραλίας και καπέλα.

featured image: popsugar uk