Είσαι single, είτε είναι επιλογή είτε όχι, οφείλεις να το απολαύσεις! Το ότι είσαι μόνη σου δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι να και μιζεριάζεις δίπλα στα χνουδωτά μαξιλαράκια του καναπέ, παρέα με τις γάτες σου ως άλλη Bridget  Jones. Υπάρχουν πααάρα πολλοί λόγοι που το να είσαι single είναι φανταστικό και αυτό θα στο αποδείξει αυτό το άρθρο. Εδώ έχουμε μερικές ταινίες που μόνο με την κολλητή σου θα μπορούσες να δεις. Enjoy. How to be single Τι εννοείς ότι αυτή η ταινία θα έλειπε από αυτή τη λίστα; Μια παρέα γυναικών ψάχνουν τον έρωτα και τη διασκέδαση στη Νέα Υόρκη. Για να είμαστε ειλικρινείς θα μέναμε για πάντα single αν είχαμε μια φίλη σαν την Rebel Wilson. Χμμμ και έναν κολλητό, ωραίο, και μπάρμαν. Κολλητό είπαμε. Τη συστήνω. Ανεπιφύλακτα.

htbs_video_1-600x600

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Η ιστορία έχει ως εξής. Ένα ζευγάρι που έχει προβλήματα στη σχέση του, αποφασίζει να διαγράψει τις κοινές του μνήμες για να αρχίσουν όλα από την αρχή. Εσύ που χώρισες πρόσφατα και πιστεύεις ότι αν κάνατε κάτι αλλιώς, όλα θα ήταν διαφορετικά, αυτή η ταινία είναι εδώ για να σε πείσει πως μάλλον όλα θα ήταν τα ίδια. Αν πάλι είσαι μόνη σου καιρό, τότε σίγουρα θα νιώσεις ανακούφιση. We do NOT need a bad romance, sorry Lady Gaga.

Z-32.jpg

Who’s Afraid Of Virginia Wolf? Old but gold που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Η κοινωνία θεωρεί το γάμο σαν την ολοκλήρωση της γυναίκας. Ευτυχώς δεν είμαστε όλες ίδιες και ευτυχώς οι καιροί άλλαξαν και το διαφορετικό δεν είναι κατακριτέο. Ο γάμος δεν είναι βραβείο και αυτό βάλθηκε να μας αποδείξει η Elizabeth Taylor το 1966. Αν μη τι άλλο, αυτή ήξερε καλύτερα από όλες μας.

 9k=-27.jpg Last Tango In Paris Νέα, παριζιάνα, συναντάει μεσήλικα buisinessman από την Αμερική, και δημιουργούν μια σχέση βασισμένη στο σεξ. Συμπεριλάβαμε αυτή την ταινία γιατί εσύ που είσαι μόνη σου, πρέπει να θυμάσαι ότι οι φίλοι σου που δεν είναι, δεν είναι απαραίτητα καλύτερα από εσένα. Η αγάπη, με τις χιλιάδες εκφράσεις της είναι πολλές φορές υπερτιμημένη και εσύ θα πρέπει να μάθεις να απολαμβάνεις αυτά που έχεις.

2Q==-31.jpg

(500) Days Of Summer

 Το ότι εσύ νιώθεις πράγματα για κάποιον δε σημαίνει ότι και αυτός πρέπει να νιώθει τα ίδια. Απλό και σαφές. Αυτή η ταινία ήρθε για να σου διδάξει ότι όσο και να το προσπαθήσεις κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Μερικοί άνθρωποι θα περάσουν από τη ζωή μας και δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα θέλουν να μείνουν σε αυτήν. Μην ξεχνάς, το έχεις κάνει και εσύ το έχω κάνει και εγώ.

9k=-31.jpg

Blue Valentine Η σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού και η εξέλιξή της στο χρόνο. Αγάπη δε σημαίνει πάντα κατανόηση και αγάπη δε σημαίνει σίγουρα ποιοτικός χρόνος. Όταν η συνήθεια μπαίνει σε μια σχέση, τότε η καθημερινότητα μπορεί εύκολα να ξεκινήσει να μοιάζει blue. Μην ξεχνάς, blue Monday, blue Christmas. Γιατί όχι και blue Valentine; Τα ερωτευμένα και ερωτοχτυπημένα post στο instagram και στο facebook, δε φανερώνουν πάντα την αλήθεια.

 2Q==-32.jpg

Closer Όπως το Blue Valentine, το The Last Tango In Paris και το Who’s Afraid Of Virginia Wolf, έτσι και αυτή η ταινία θα σε κάνει ένα κλικ πιο χαρούμενη. Θα σε κάνει να καταλάβεις ότι είναι προτιμότερο να είσαι μόνη σου παρά σε κάτι προβληματικό.

Z-37.jpg

Bridesmaids Έλαα, έχει πλάκα να πηγαίνεις σε γάμους φίλων και γνωστών. Δε θέλεις άλλο λόγο για να δεις αυτή την ταινία. Είσαι single, ωραία και ζεις τη ζωή σου, αυτή πρέπει να είναι η απάντηση σε αυτούς που θα σε ρωτήσουν γιατί είσαι ακόμη μόνη. Και για να μιλήσουμε για την ταινία, το ερώτημα είναι ένα. Ποια είναι η καλύτερη φίλη της νύφης; Ελληνική μετάφραση: ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ. Δεν περιγράφω άλλο. Πρέπει να τη δεις.

Z-35.jpg