Ψάχνοντας ατελείωτες ώρες για styling inspiration στο Instagram, συνειδητοποιείς ότι οι λογαριασμοί που ακολουθείς, απέχουν πολύ από την έμπνευση που αναζητάς. Με τις influencers, bloggers και street stylers να εμφανίζονται καθημερινά στο feed σου, είναι λογικό να χάσεις τη μπάλα και να βρεις τον εαυτό σου παγιδευμένο στο Insta-hell.

Μην ανησυχείς όμως, «κατεβήκαμε στα άδυτα» του Instagram και κάναμε τη δύσκολη αναζήτηση για εσένα. Βρήκαμε τους 8 πιο style inspiration λογαριασμούς, που θα σου δίνουν καθημερινό feedback για ότι πιο in κυκλοφορεί. Ready to follow?

Hannah Crosskey

Η βρετανίδα content creator, που ανανεώνει καθημερινά το προφίλ της με stylish και aesthetic φωτογραφίες, αποτελεί αληθινό inspo girl. Φυσικοί τόνοι και high end κομμάτια, δημιουργούν διαχρονικά outfits που σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Crosskey (@hannahcrosskey) στις

Sabina Socol aka Ask a French girl

Κάτι ανάμεσα στη Briggite Bardo και στη Kate Moss, η Sabina είναι η προσωποποίηση της γαλλικής φινέτσας και μόδας.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Rare vision of a Parisienne en terrasse before being reconfinés 😭 @zalandofr #zalandostyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol) στις

Monikh

Η Monikh Dale είναι μια London-based street styler, με την ικανότητα να κάνει ότι φορά να μοιάζει high-end. Minimal style με εντυπωσιακά funky κομμάτια η Monikh είναι ένα από τα αγαπημένα μας it girls που μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις.