Όταν είσαι 25 ξεχνάς ότι θα δε θα είσαι για πάντα 25 και ότι το cropped top δεν θα δείχνει για πάντα υπέροχο πάνω σου. Στα 40 σου που θα διστάζεις να βάλεις κοντό shorts και θα μετανιώνεις για κάθε φορά που δε δοκίμασες τις over the knee μπότες με το μίνι φόρεμα.

1. Jeans στο γραφείο

jeans-office Μια μεταξωτή μπλούζα ή ένα πουκάμισο μαζί με το σακάκι σου θα κάνουν το jeans ιδανικό για το γραφείο. Κανείς δε θα προσέξει ότι φόρεσες το jeans σου Δευτέρα στο γραφείο.

2. Overalls

overalls Τα overalls εαν δεν φορεθούν σωστά μπορεί να σε κάνουν να μοιάζεις ή με τον super mario ή με παιδί του δημοτικού. Μη κρατήσεις backback και δοκίμασε να το βάλεις με loafers.

3. Slip Dresses

slip-dress-savoirville Το slip dresses όσο μεγαλώνεις τόσο πιο επικίνδυνο είναι να σε δείχνει underdressed. Για αυτό απόλαυσε όσο μπορείς αυτή την άνετη και σέξι εμφάνιση τώρα που μπορείς να τη μετατρέψεις όπως θες και όποια ώρα της ημέρας.

4. Ψηλές μπότες, κοντή φούστα

Για να μη θυμίσεις στις μεγαλύτερες από εμάς σκηνές από Pretty Woman φρόντισε το επάνω μέρος να είναι αρκετά ντυμένο.

5. Cropped Top

howtowearcroptops7 Στην πραγματικότητα το σώμα σου είναι στα καλύτερα του τη δεκαετία των 20. Γιατί να μη το δείξεις; Για να διατηρήσεις sophisticated την εμφάνιση σου φόρεσε το με παντελόνι ή μια pencil φούστα.

6. Κοντό shorts street-style-white-sneakers-spring-trend Επειδή δεν θα είσαι για πάντα 22 και επειδή δεν θα είναι κάθε μήνα καλοκαίρι. Ευχαριστήσου όσο μπορείς τα shorts σου, φόρεσε κάτι ωραίο για top (αρκετά ντυμένο) και άνετα απλά παπούτσια.

7. Πραγματικά κατεστραμμένο jeans

happilygrey-640x961 Περπατάς με το σκισμένο σου τζιν και κανείς δεν προσέχει πόσο σκισμένο είναι το παντελόνι αλλά πόσο ωραία το υποστηρίζεις με τα ψηλοτάκουνα σου.

8. Sneakers με τα πάντα

Street Style - MFW FW2015 Είναι η ηλικία που μπορείς να φορέσεις τα sneakers σου με το φόρεμα σου, με δερμάτινο παντελόνι, με φούστα με πούλιες.