Αυτό το ζώδιο του νερού οδηγείται από το συναίσθημα και είναι άκρως ρομαντικό. Σκέφτεται με την καρδιά του και το μυαλό του απλά παίρνει τη θέση του συνοδηγού.

Οι 8 πιο σημαντικοί λόγοι να έχεις μία γυναίκα Ιχθύ κοντά σου είναι:

-Έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη: Δεν θα ξεκινήσει κάποιον καυγά και πάντα θα βλέπει και τη δική σου οπτική σε μία διαφωνία.

-Έχει καλό μουσικό γούστο: Είναι εκείνη που θα σου στέλνει links στο messenger αυτά τα δύσκολα πρωινά της Δευτέρας και θα σου φτιάχνει τη διάθεση.

-Δε θα σε ανταγωνιστεί ποτέ: Δεν είναι από τα ανταγωνιστικά ζώδια και γι’ αυτό δεν επιζητά την προσοχή όπου πάει. Επίσης, σιχαίνεται τις σκηνές ή να πληγώνει αυτούς που αγαπά.

-Είναι καλλιτέχνης: Οι Ιχθύες είναι δημιουργικές ψυχές. Ζωγραφίζουν, γράφουν ποιήματα και σε συμπεριλαμβάνουν πάντα στη διαδικασία.

-Δίνει απλόχερα την αγάπη της: Λατρεύει να νιώθει πως δίνει και λαμβάνει αγάπη. Είναι το ζώδιο που δεν το νοιάζει να φαίνεται ευάλωτο και είναι πάντα ειλικρινές.

-Είναι ιδανική ερωτική σύντροφος: Οι Ιχθύες είναι γεμάτοι πάθος και ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να βρεις Ιχθύ που δεν είναι καλός ανάμεσα στα σεντόνια και αυτό γιατί βάζει τις ανάγκες του συντρόφου ως προτεραιότητα.

-Είναι παθιασμένη: Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να πιστεύεις πως επειδή είναι τόσο easy going, δεν την ενδιαφέρεις. Είναι ένα ζώδιο γεμάτο πάθος και δε χρειάζεται να φωνάζει την αγάπη την για σένα∙ στη δείχνει.

-Είναι η κολλητή που πάντα ήθελες: Είναι σταθερή, πιστή και μαζί της θα περνάς πάντα καλά. Δεν έχει μεγάλο κύκλο, όμως όσοι είναι σε αυτόν είναι εκλεκτοί και έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ είναι εκείνες που θα πάρεις τηλέφωνο όταν έχεις ανάγκη ή θες να μιλήσεις.

featured photo: Unsplash/ Priscilla Du Preez