Ο χειμώνας φέρνει μαζί του τους pumpkin spice latte, σούπες με λαχανικά, ζεστές πυτζάμες, μαλακές κουβέρτες για τον καναπέ και νέες ανακαλύψεις στο Netflix. Τα βροχερά σαββατοκύριακα είναι ιδανικά για να μείνεις στο σπίτι, να τυλιχτείς με τις κουβέρτες, να δοκιμάσεις νέες συνταγές για σούπες και να δεις κάποια από τα παρακάτω:

throwback films, για τη νοσταλγία τους

The Shawshank Redemption

Το έχεις δει 237 φορές, ξέρεις τι είναι, αλλά είναι τέλειο από την αρχή ως το τέλος του.

Into The Wild

O Emile Hirsch υποδύεται έναν νεαρό που παραιτείται από όλα κενά πράγματα της ζωής του και εξαφανίζεται σε ένα άγριο ταξίδι παρέα με το φανταστικό soundtrack του Eddie Vedder. Μόλις τελειώσει η ταινία θα πρέπει να φροντίσεις για 15 λεπτά τουλάχιστον ώστε να σκεφτείς.

silver-screen favorites, γιατί κάποιες ταινίες πρέπει να τις έχεις δει

50/50

Σε μια πρόταση: Ένας 20+ νεαρός με καρκίνο κάνει την ασθένεια και τη ζωή να μοιάζει με κωμωδία.  Με μια πραγματικά αστεία και όμορφη κωμωδία.

Miss You Already

Η εξέλιξη μιας δυνατής φιλίας όταν οι ζωές αρχίζουν να γίνονται διαφορετικές, οι προτεραιότητες αλλάζουν και οι δρόμοι χωρίζουν.

award winners, γιατί υπάρχει λόγος που βραβεύτηκαν

Limitless

Ο Bradley Cooper με ένα χάπι ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες του και σε βάζει σε σκέψεις για το που είναι τα όρια σου τελικά.

The Big Short

Ο Steve Carell σε κάτι πολύ διαφορετικό με τους Brad Pitt, Christian Bale και Ryan Gosling στο ίδιο κάστ. Πήρε ένα Όσκαρ και 36 άλλα βραβεία.

Next Girl’s Night In, μαζί με την αδερφή σου ή την φίλη σου

Like Crazy

Αν θες να κλάψεις ποιά είμαι εγώ που θα σου το αρνηθώ; Αυτή η ταινία του 2011 είναι μια μικρή ακόμα επιτυχία της Felicity Jones. Η βρετανίδα Anna σπουδάζει στην Αμερική, ερωτεύεται αλλά η visa της την στέλνει πίσω στην Αγγλία. Μια ακόμα ιστορία αγάπης που αξίζει να δεις.

Bachelorette

H Rebel Wilson και οι φίλες της (Kirsten Dunst, Isla Fisher και Lizzy Caplan) ξαναβρίσκονται για να γιορτάσουν τον γάμος της Rebel. Θα σου θυμίσει το Bridesmaids αλλά δε πειράζει γιατί αγαπάμε πολύ την Lizzy Caplan.