8 φορές που το κλάμα βοηθάει πριν κάνεις ένα δυναμικό restart

8 φορές που το κλάμα βοηθάει πριν κάνεις ένα δυναμικό restart

Φορές που το κλάμα βοηθάει όσο άσχημο crying face και αν έχεις! Στις παρακάτω περιπτώσεις, ένα γερό κλάμα βοηθάει να φύγει η αρνητικότητα και να κάνεις ένα δυναμικό restart.

1. Παραμονή περιόδου. Μετά από μια βδομάδα που θέλεις να φας τα πάντα, έχεις μονίμως νεύρα και νιώθεις φουσκωμένη, έρχεται η μοιραία αυτή μέρα που πατάς ένα κλάμα και πλέον ξέρεις: Αύριο θα αδιαθετήσεις.

via GIPHY

2. Μετά από μια μεγααααααάλη βδομάδα στη δουλειά. Από αυτές που είναι γεμάτες αγχωτικά deadlines, όλοι είναι στην τσίτα και οι υπερωρίες είναι καθημερινότητα. Ένα ξέσπασμα το αξίζεις.

via GIPHY

3. Μετά από μια μεγάλη αποτυχία. Κυρίως γιατί πριν το κλάμα νιώθεις πως τα έδωσες όλα. Μετά, αρχίζεις να εντοπίζεις τι πήγε λάθος και που μπορούσες να προσπαθήσεις περισσότερο. Και το κυριότερο, μπορείς πλέον ήρεμα να σκεφτείς αν το αφήνεις και πας παρακάτω ή αν θέλεις να ξαναπροσπαθήσεις.

via GIPHY

4. Μετά από έναν επώδυνο χωρισμό. Βέβαια εδώ να πούμε ότι ξεκινάς να κλαις όταν χωρίζεις και σταματάς πολύ καιρό μετά. Άλλα κάθε δάκρυ και μια υπενθύμιση του τι πήγε στραβά σε αυτή τη σχέση. Κάθε χαρτομάντιλο και ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωση.

 

via GIPHY

5. Ενώ βλέπεις μια συγκινητική ταινία. Γιατί, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και νιώθουμε. Και bitches και καριερίστες και αν είμαστε στη δουλειά, είναι ωραία να διαπιστώνεις ότι όταν θέλεις μπορείς να αφεθείς.

via GIPHY

6. Όταν έχεις νεύρα. Ειδικά όταν δε μπορείς να εντοπίσεις τι σου φταίει γιατί μετά, αφού κλάψεις και ηρεμήσεις, ξέρεις ακριβώς τι φταίει και άρα τι πρέπει να κάνεις.

via GIPHY

7. Όταν σε πιάνει αυτό το “τι κάνω στη ζωή μου”. Σε αντίθεση με την παραπάνω περίπτωση, όταν σταματήσεις να κλαις, είναι πολύ πιθανό να μην ξέρεις τι φταίει και τι να διορθώσεις. Αλλά, μην αγχώνεσαι, κανείς μας δεν ξέρει τι κάνει σε αυτή τη ζωή. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο και όταν κουραζόμαστε, πατάμε ένα κλάμα, ξεσπάμε και συνεχίζουμε.

via GIPHY

+1. Το χειρότερο σενάριο για πολλούς από εμάς είναι να μας πιάσουν το κλάματα μπροστά σε κόσμο. Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο που να θέλει να κλαίει με κοινό. Παρόλα αυτά συμβαίνει. Αν σου συμβεί, θυμήσου τη συμβουλή της Tina Fey:


featured image: Elite Daily
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.