Αν δεν ξέρεις πώς ακριβώς να περιγράψεις το booty-call σου στους φίλους σου, δεν είσαι μόνη και πρέπει να το ξέρεις. Η στάνταρ ιδέα για το τι ακριβώς είναι το booty-call δεν ανταποκρίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της πραγματικότητας πια. Οι εποχές που θα έπαιρνες ένα άτομο τηλέφωνο πριν γυρίσεις στο σπίτι από το ποτό σου έχουν περάσει. Οι “situationships” έχουν αλλάξει και έχουν γίνει πιο complicated από ποτέ.

Ίσως αυτό το άτομο να κοιμάται στο σπίτι σου τρεις φορές τη βδομάδα. Ωστόσο όταν η μαμά μου σε ρωτάει αν έχεις κάτι αυτή την περίοδο, ξεχνάς την ύπαρξή του. Ενδέχεται επίσης να μιλάτε με DM στο Instagram, αλλά να μην έχετε κάνει ακόμα follow ο ένας τον άλλο. Μπορεί το sex να είναι εξαιρετικά καλό, αλλά και τα συναισθήματα να είναι εξίσου μπερδεμένα.

Αν έχεις ένα booty-call για τις μέρες ανάγκης, συνέχισε να διαβάζεις

Για να μπούμε στο ψητό, υπάρχουν οχτώ είδη booty-call σχέσεων. Για να ξέρεις πώς ακριβώς να τον περιγράψεις στους κολλητούς σου την επόμενη φορά ή αμέσως αφού διαβάσεις αυτό το κείμενο.

1.

Το sex snack

Κάνετε σεξ καιρό, χωρίς να αναπτύσσετε “επικίνδυνα” συναισθήματα. Ίσως δεν ψάχνετε για μια σχέση ή απλά ταιριάζετε σε γούστα, απαιτήσεις και kinks στο σεξ. Μέχρι εκεί. Όπως και να έχει, ξέρετε τι ακριβώς κάνετε και η κατάσταση μένει αυστηρά εντός σεντονιών.

2.

Το free pass

Όταν στέλνετε ο ένας στον άλλο, το τυπικό μήνυμα που ανταλλάσσετε είναι “είσαι μέσα;”. Αυτό συμβαίνει όταν ένας από τους δυο σας είναι (α) μεθυσμένος, (β) μόνος, (γ) και τα δύο. Δεν χρειάζεστε ρομαντισμό, τα σώματά σας τα κάνουν όλα.

3.

Ο benefriend

Σίγουρα η σχέση σας είναι σωματική, αλλά πηγαίνετε και για ένα brunch την επόμενη μέρα. Τον εμπιστεύεσαι αρκετά για να ζητήσεις τη γνώμη του σε κάτι, ακόμα και σε ένα σημαντικό κάτι. Γνωρίζεις όμως πως ούτε θα πληγωθεί, ούτε θα ζηλέψει.

Γιατί είναι προτιμότερο να προτιμήσεις το κρεβάτι σου από το να ανταποκριθείς σε ένα booty callΓιατί είναι προτιμότερο να προτιμήσεις το κρεβάτι σου από το να ανταποκριθείς σε ένα booty call
Unsplash| Zhukov

4.

Το sidebar

Απευθύνεσαι σε αυτόν όποτε η αυτοπεποίθησή σου έχει κάνει βουτιά. Θα του πεις για εκείνον τον απαράδεκτο τύπον που σου έκανε ghosting και εκείνος θα τον χαρακτηρίσει βλάκα που σε άφησε να φύγεις έτσι. Ωστόσο, ποτέ δεν έχετε κάνει σεξ. Το πολύ πολύ να έχετε ανταλλάξει ένα φιλί.

5.

Ο fuck buddy της φαντασίας σου

Όχι μόνο κάνετε σκληρό sexting, αλλά συζητάτε και πιο βαθιά θέματα online. Συζητάτε ακόμα και το αν πήγε καλά η παρουσίαση στη δουλειά. Το πρόβλημα; Είναι όλο στα κινητά σας. Real life βρίσκεστε σπάνια, ίσως και ποτέ.

6.

Το plus-one

Ποιος δεν αγαπάει αυτόν τον μικρό θεό που έρχεται στα πάρτι του γραφείου και σε γάμους μακρινών φίλων, χωρίς να κάνει πολλές ερωτήσεις; Οι γύρω σας λένε πως ταιριάζετε πολύ, αλλά δεν υπάρχει σπίθα μεταξύ σας εκτός αυτών των… party.

7.

Η ημερομηνία λήξης

Αρέσετε ο ένας στον άλλο και βγαίνετε με κάθε πρόθεση και στόχο. Το θέμα είναι πως ξέρεις πως σίγουρα θα τελειώσει όλο αυτό. Ίσως σου έχει πει πως σύντομα θα φύγει για άλλη χώρα ή θα πάει στρατό ή απλά είναι το summer fling των διακοπών σου.

8.

Ο breadcrumber

Σου ρίχνει μερικά “ψίχουλα” προσοχής -σποραδικά flirty μηνύματα, σχόλια στις φωτογραφίες σου- και κρατάει το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, δεν υπάρχει συνέπεια. Ο τύπος απλά κάνει τη minimum προσπάθεια.

featured image: Elite Daily