Καλώς ή κακώς, η πίεση της καθημερινότητας και το άγχος να προλάβεις να κάνεις ο,τι πρέπει κι ο,τι θέλεις μέσα σε 24 ώρες, σε κάνουν να ξεχνάς ακόμη και τα βασικά από την τσάντα του γυμναστηρίου σου. Είμαι σίγουρη πως σου έχει τύχει πολλές φορές να ξεχάσεις τα ακουστικά σου ή ένα ζευγάρι δεύτερες κάλτσες κι όλη η προσπάθεια άσκησής σου να γκρεμίζεται στη στιγμή καθώς χαλάει αμέσως η ψυχολογία σου.

Για να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά σου παρουσιάζουμε τα οχτώ απαραίτητα αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από τη τσάντα του γυμναστηρίου σου.

Μπουκάλι με νερό

Φρόντισε να επιλέξεις ένα γυάλινο ή γενικότερα ένα μπουκάλι από πιο στιβαρό υλικό ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς περισσότερες από μία φορά αφού το πλύνεις πρώτα, φυσικά. Με αυτόν τον τρόπο και δε θα φθείρεται εύκολα και θα έχεις αδιαμφισβήτητα περισσότερη ποικιλία στην επιλογή αγοράς σου.

Αθλητικά παπούτσια

Είναι σχεδόν απίθανο να ξεχάσεις τα αθλητικά σου παπούτσια ενώ ετοιμάζεσαι να πας στο γυμναστήριο, αλλά επειδή το έχουμε δει να συμβαίνει, έχουμε καθήκον να στο επισημάνουμε. Μπορείς, επίσης, να πάρεις κι ένα δεύτερο ζευγάρι ώστε να είσαι σίγουρη πως δε θα ξεμείνεις σε περίπτωση που φθαρούν τα πρώτα.

Ρούχα γυμναστηρίου

Αν επιλέγεις να πας στο γυμναστήριο μετά τη δουλειά ώστε μαζί με την σωματική άσκηση να κάνεις και ψυχική αποθεραπεία, τότε αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι τα αθλητικά σου ρούχα. Είναι πιθανό να έχεις ένα συγκεκριμένο outfit για το γυμναστήριο που αν το αμελήσεις, θα καταλήξεις να φοράς το κοστούμι ή το φόρεμα του γραφείου. Δε νομίζω πως σου αρέσει και πολύ αυτή η εναλλακτική.

Σνακ

Αν σχολάσεις από τη δουλειά κι αμέσως μετά πρέπει να πας γυμναστήριο, τότε δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις μία μπάρα δημητριακών ή κάποιο άλλο θρεπτικό σνακ της επιλογής σου. Με αυτόν τον τρόπο και δε θα βαρύνεις αρκετά και θα αποκτήσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αθληθείς.

Λαστιχάκια για τα μαλλιά

Μπορεί να μην το θεωρείς τόσο απαραίτητο, αλλά πίστεψε με είναι και πολύ μάλιστα! Αν έχεις μακριά μαλλιά που σε κάνουν να ιδρώνεις και κολλάνε πάνω στο σώμα ή στο πρόσωπο σου, τότε δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις να βάλεις μερικά από αυτά στην τσάντα σου.

Σαγιονάρες για το μπάνιο

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν πάμε γυμναστήριο επιλέγουμε να κάνουμε ένα γρήγορο ντους εκεί πριν επιστρέψουμε σπίτι ή πάμε για ποτό. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε φρόντισε να βάλεις στην τσάντα σου ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να πατάς ξυπόλυτη στα πλακάκια ενός κοινόχρηστου μπάνιου.

Καλλυντικά ή είδη αντρικής περιποίησης

Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν τα βασικά είδη περιποίησης στο μπάνιο του γυμναστηρίου σε travel sizes μίας χρήσης, αλλά δεν είναι το ίδιο να έχεις τα δικά σου προϊόντα που εμπιστεύεσαι κι αγαπάς.

Κάτι που θα σε βοηθήσει να περάσεις την ώρα σου διασκεδαστικά

Ξέρω πως είναι βαρετές οι ώρες που περπατάς στο διάδρομο ή κάνεις καθίσματα, γι’ αυτό κι υπάρχει λύση που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις. Αυτή δεν είναι άλλη από ένα σετ ακουστικών ώστε να ακούς μουσικής, να βλέπεις βίντεο στο YouTube ή αν έχεις τόση αντοχή να μιλάς και με την/τον κολλητή/ό σου στο τηλέφωνο!

Δες ακόμα: Όλα όσα θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου γυμναστήριο στο σπίτι


featured photo: blog.parachutehome.com