Μετά τις παρακάτω προτάσεις μας θα είσαι τόσο χαρούμενη για τη τσάντα που παίρνεις μαζί σου στο στούντιο pilates, που μετά το μάθημα θα πηγαίνεις και μια βόλτα να τη κυκλοφορήσεις. Γιατί ποιος είπε ότι η τσάντα που περιέχει τα απαραίτητα για το γυμναστήριο πρέπει να είναι άχαρη και ντροπιαστική;

Ακολουθούν 5 extra chic επιλογές για να επιλέξεις.

  1. Slouchy Vegan Tote – FREE PEOPLE.com

Είναι υπέροκομψη, φτιαγμένη από απομίμηση δέρματος και τις μέρες που δεν πας γυμναστήριο μπορεί να φιλοξενήσει υπέροχα το laptop ή τα βιβλία σου.

free-people

  1. MINI PACK – Three legs and a model

Ελληνική εταιρία, ανώτατη ποιότητα και σχέδιο που φοριέται ως backpack αλλά και ως tote bag. Μας ενθουσίασε!

three-legs-and-a-model

  1. Pori – Salty Bag

‘Αλλη μια εταιρία της μαμάς πατρίδας που μας κάνει περήφανους. Από τις δεκάδες sporty chic δημιουργίες της ξεχωρίσαμε τη μικρή pori που συνδυάζει nylon ύφασμα, φυσικό σκοινί και δέρμα από τη Τοσκάνη.

salty-bag

  1. Oxford Blue Gym Bag – BIRDIE

Ελαφριά, σικάτη και ευκολοφόρετη μας πάει στο γυμναστήριο αλλά και στις πρωινές βόλτες μας. Η καρώ εσωτερική επένδυση μας εμπνέει και για mini φθινοπωρινά trips.

birdie

  1. EvaPack Lommer

Ένα μοναδικό σακίδιο που θα φορέσουμε με μεγάλη χαρά και στη πόλη. Εκτός από το ξεχωριστό υλικό κατασκευής, σήμα κατατεθέν της εταιρίας, τη λατρέψαμε για το ενιαίο σκοινί της και για το γεγονός οτι είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να κλείνει με το ίδιο της το βάρος.

lommer

6. Ροζ Herschel Supply Co. Dawson – Amazon

91zctnpnlol-_uy445_

7. City Adventurer Backpack (Mesh) – lululemon.com

lw9axhs_0001_2