Αγόρασες στη σούπερ προσφορά των ημερών το καινούριο σου παλτό, που είναι πασπαρτού, όμως δεν θέλεις να το βαρεθείς φορώντας το καθημερινά με τον ίδιο τρόπο. Ούτε και εμείς. Γι αυτό βρήκαμε και δοκιμάσαμε 7 γρήγορα tips και ένα νέο παιχνίδι για κάθε μία μέρα της εβδομάδας μας στο γραφείο.

Η ζώνη:

7tropoipaltosoudeixneidiaforetikosavoirvillegr

Μας άρεσε: για την «έμφαση» στη μέση μας και για τον grunge χαρακτήρα που απέκτησαν τα πρωινά μας με την προσθήκη μιας δερμάτινης ζώνης με αγκράφα ή τρουκς.

Ο «γιακάς»:

7tropoipaltosoudeixneidiaforetikosavoirvillegr2

Μας άρεσε: για την επιπλέον ζεστασιά, ενώ όταν χρωματιστοί γιακάδες τυλίχτηκαν γύρω μας, δώσαμε το twist σε μία stylish εμφάνιση.

Η τσάντα ταχυδρόμου:

7tropoipaltosoudeixneidiaforetikosavoirvillegr5

Μας άρεσε: γιατί βρήκαμε δικαιολογία να αφήσουμε λίγο την μεγάλη καθημερινή τσάντα-βαλίτσα 😉

Κασκόλ ή φουλάρι:

7tropoipaltosoudeixneidiaforetikosavoirvillegr6

Μας άρεσε: που έγινε ο πρωταγωνιστής και η σκέψη ότι έχουμε πολλά σχέδια, χρώματα και μέρες να τα δοκιμάσουμε.

Το ζιβάγκο:

7tropoipaltosoudeixneidiaforetikosavoirvillegr3

Μας άρεσε: γιατί ήταν ο απροσδόκητος τρόπος να δείξει το παλτό μας λίγο διαφορετικό, αφού το χοντρό ζιβάγκο-πουλόβερ του έδωσε την ευκαιρία να παραμείνει ανοιχτό.

Το τζην μπουφάν:

7tropoipaltosoudeixneidiaforetikosavoirvillegr4

Μας άρεσε: γιατί (ας μην κρυβόμαστε) το denim μπουφάν είναι από τα αγαπημένα μας cool πανωφόρια και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην Άνοιξη.

Οι καρφίτσες:

7tropoipaltosoudeixneidiaforetikosavoirvillegr7

Μας άρεσε: που ψάξαμε σε συρτάρια, όλα εκείνα τα μικρά και αστραφτερά και στολίσαμε τους ώμους αλλά και το γιακά στο παλτό μας.