7 συζητήσεις που πρέπει να έχεις κάνει με την κολλητή σου

Οι συζητήσεις που πρέπει να έχεις κάνει με την κολλητή σου

Συζητήσεις που αποδεικνύουν ότι αυτό που σας δένει είναι πραγματικά δυνατό

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που πρέπει έχεις κάνει με την κολλητή σου, κάποια... "θέματα" που πρέπει να έχουν ρυθμιστεί για να είσαι σίγουρη ότι η φιλία σας είναι δυνατή και θα μείνει σταθερή στον χρόνο.

1. Μυστικά

Πράγματα που δεν θα ήθελες να μάθει κανείς, αλλά η κολλητή σου αποτελεί εξαίρεση. Τα μυστικά πρέπει να νιώθεις ότι είναι ασφαλή όταν τα μοιράζεσαι με έναν φίλο σου. Σημαντικά ή ασήμαντα, είναι ένας από τους πιο δυνατούς συνδετικούς κρίκους μεταξύ δύο φίλων.

2. Οικογενειακά δράματα

Εννοείται ότι στο πέρασμα των χρόνων θα κάνεις φιλίες από το Πανεπιστήμιο ή από τη δουλειά, αλλά οι φίλοι των παιδικών σου χρόνων κατέχουν μια ξεχωριστή θέση μιας και ξέρουν τα πάντα για σένα από πολύ μικρή ηλικία. Οικογενειακή κατάσταση, οικονομικά προβλήματα, τσακωμούς και δεν έχουν μπει στη διαδικασία να κρίνουν κάτι από αυτά. Με ποιον θα ένιωθες καλύτερα να τα μοιραστείς αν όχι με εκείνη που έχετε μεγαλώσει μαζί;

3. Έρωτες

Εκείνο το αγόρι στο πίσω θρανίο ή το άλλο από την ομάδα μπάσκετ... Εκεί κάπου στην ηλικία των 15-17 έχεις περάσει από πολλούς έρωτες, δυνατούς ή όχι πράγμα, που η κολλητή σου γνωρίζει πολύ καλά. Και εσύ αντίστοιχα για εκείνη. Μαζί έχετε αποκωδικοποιήσει τι σημαίνει λέξη λέξη το μήνυμα που έστειλε, αλλά και έχετε συντάξει την ιδανική απάντηση σε αυτό.

4. Βραδινές Λιγούρες

Κανένας δεν θα καταλάβει περισσότερο τις βραδινές (και όχι μόνο) λιγούρες σου! Αν, ειδικά, έχετε δαπανήσει χρόνο συζητώντας για το πόσο πιο νόστιμο είναι ένα burger στις 4 τα ξημερώματα, τότε ξέρεις ότι είστε η μια στη ζωή της άλλης για τα καλά. Δεν θα σε κρίνει, αντίθετα αν έχει την ευκαιρία, θα φάει μαζί σου.

5. Άγχος στη δουλειά

Η κολλητή πρέπει να είναι όλη αυτιά όταν κάτι σε απασχολεί/αγχώνει επαγγελματικά. Μπορείς να γκρινιάξεις για τον εργοδότη σου ή για μια άσχημη μέρα στο γραφείο και όχι μόνο να σε ακούσει, αλλά να σου δώσει και συμβουλές.

6. Ντροπιαστικές Ιστορίες

Μόνο ένας έμπιστος φίλος μπορεί να γνωρίζει όλες σου τις ντροπιαστικές ιστορίες. Για την ακρίβεια, στις περισσότερες πρέπει να ήταν παρών.

7. Ελπίδες και όνειρα

Αν περνάς μεγάλο μέρος της ημέρας σου ονειροπολώντας για τα μονοπάτια που ιδανικά θα ήθελες να ακολουθήσεις στο μέλλον, όσο ουτοπικά και αν είναι, ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο θα μπορέσεις να τα μοιραστείς είναι η κολλητή σου. Από το μεγάλο ταξίδι που θέλεις να κάνεις μέχρι την απόφασή σου να ξαναγυρίσεις στο Πανεπιστήμιο, θα είναι εκεί όχι μόνο για να σε ακούσει αλλά για να προσθέσει και τη δική της λίστα.

Δες ακόμαΌταν η κολλητή σου δίνει όλο τον χρόνο της στη νέα της σχέση
featured photo: The Independent
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.