7 πράγματα που κάνεις και μειώνουν την αισθητική στον χώρο σου

7 πράγματα που κάνεις και μειώνουν την αισθητική στον χώρο σου

Προσπαθείς να αναβαθμίζεις την αισθητική του σπιτιού σου ώστε να θυμίζει εσένα και να σε κάνει να ηρεμείς. Σε ενδιαφέρει η ωραία διακόσμηση και ενημερώνεσαι όσο περισσότερο μπορείς. Ωραία όλα αυτά, αλλά το θέμα είναι ότι διάφορα μικρά πράγματα μπορεί να αδικούν όλη αυτή την προσπάθεια.

Πράγματα όπως αυτά τα εννιά:

Το να μην έχεις στρώσει το κρεβάτι σου

HEIDI'S BRIDGE

Ένα στρωμένο και τακτοποιημένο κρεβάτι προκαλεί μια ηρεμία. Μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο σου μετά τη δουλειά, απλά με το να ξέρεις ότι το κρεβάτι σου σε περιμένει όπως πρέπει, νιώθεις like home. Κάνε, λοιπόν, ritual αυτή τη διαδικασία. Ιδανικά αμέσως μόλις σηκώνεσαι το πρωί.

Οι λάμπες φθορίου

FANTASTIC FRANK

Οι λάμπες φθορίου δεν κάνουν απλώς τους επισκέπτες σου να νιώθουν λες και είναι σε ιατρείο. Μειώνουν και την αισθητική του χώρου σου. Άλλαξέ τες και προτίμησε πιο απαλό φωτισμό. Θα κάνει τον χώρο σου να φαίνεται πιο "υγιής".

Η τεχνολογία

CHRIS PATEY

Μην αφήνεις την τηλεόραση και όλα της τα καλώδια να γίνουν το κέντρο του σαλονιού σου. Προτίμησε να την εγκαταστήσεις στον τοίχο και να καμουφλάρεις έξυπνα τα καλώδια. Ο καναπές και τα μαξιλάρια σου ή η vintage πολυθρόνα σου πρέπει να κλέβουν το spotlight.

Τα κακόγουστα frames

AMBER INTERIORS

Περιποιήσου την τέχνη στους τοίχους σου. Βάλε τις φωτογραφίες, τους πίνακες και τις αγαπημένες σου αφίσες σε frames. Ωστόσο, πρόσεξε να υπάρχει ομοιομορφία. Πάντως, τα matte μαύρα frames είναι η πιο safe και καλόγουστη επιλογή.

Το clutter

HEIDI'S BRIDGE

Τα υπερβολικά πολλά πράγματα (διακοσμητικά, κεριά, κτλ.) δίνουν μια αίσθηση προχειρότητας στον χώρο. Πάρε 10 λεπτά από τη μέρα σου και κάνε ένα declutter στα σημεία που είναι παραπάνω φορτωμένα. Σημεία όπως το coffee table, τα ράφια, το κομοδίνο σου.

Τα χάρτινα αμπαζούρ

CHRIS PATEY

Μπορείς να ντύσεις το χάρτινο αμπαζούρ σου με ύφασμα. Έχε στο μυαλό σου ότι δεν έχει τόση σημασία η τιμή ενός item, αλλά το πώς μπορείς εσύ μόνη σου να το αναβαθμίσεις.

Τα βρώμικα παράθυρα

HEIDI'S BRIDGE

Τα βρώμικα παράθυρα με δαχτυλιές υποβαθμίζουν την αισθητική του χώρου σου, όσο updated και αν είναι. Βάλε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου το να μην παραμελείς επιφάνειες όπως παράθυρα ή καθρέφτες. Αν το σκεφτείς, είναι μόλις λίγα έξτρα λεπτά στη ρουτίνα καθαριότητας που ήδη έχεις.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.