Πολύ πριν οι παρακάτω ηθοποιοί ανακαλύψουν την κλίση τους στην υποκριτική, είχαν αποφασίσει να δοκιμάσουν την τύχη τους με τη μουσική. Βέβαια, στις δικές τους περιπτώσεις, δε μιλάμε απλά για να single ή μερικούς πειραματισμούς, αλλά για κανονικούς δίσκους. Κρίνοντας, ωστόσο, από τις επιδόσεις τους, για τους περισσότερους λέμε “πάλι καλά” που ασχολήθηκαν με την υποκριτική.

Scarlett Johansson

7 ηθοποιοί που δεν είχες ιδέα ότι έχουν κυκλοφορήσει και κάποιο μουσικό άλμπουμ
RHINO ATCO • 2008
 

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις δίσκοι έχουν κυκλοφορήσει με το όνομα της Scarlett Johansson πάνω. Ο πρώτος με τίτλο Anywhere I Lay My Head κυκλοφόρησε το 2008 και ο κόσμος μάλλον δεν ήταν έτοιμος να τον υποδεχτεί. Πολλοί εκτίμησαν βέβαια με την χροιά της φωνής και την προσπάθεια της, λίγοι όμως ήταν αυτοί που χάρηκαν όταν ακολούθησαν ακόμη δύο άλμπουμ.

Jackie Chan

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jackie Chan 成龍 (@jackiechan)

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η μουσική καριέρα του Jackie Chan να είναι μεγαλύτερη και από την υποκριτική. Στην Αμερική ο κόσμος τον γνώρισε μέσα από τις εντυπωσιακές ταινίες του. Ωστόσο, στο Χονγκ Κονγκ παραμένει γνωστός ως ράπερ, καθώς έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 20 άλμπουμ. Τις περισσότερες φορές μάλιστα ήταν ο ίδιος που δημιουργούσε τα soundtrack για τις ταινίες του.

Brie Larson

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Brie (@brielarson)

Πολύ πριν το The Room της χαρίσει την πρώτη της νίκη στα Όσκαρ, η Brie Larson, ως ανήσυχη νέα, θέλησε να κάνει τα δικά της βήματα στη μουσική. Επηρεασμένη πολύ από το ύφος και την αισθητική της Avril Lavigne, κυκλοφόρησε το 2005 το δίσκο της Finally Out Of P.E. Ωστόσο, το τραγούδι της She Said βρισκόταν και για καιρό και στα top charts.

Keanu Reeves

Όσοι θυμούνται την μπάντα Dogstar, θυμούνται ότι ένα από τα μέλη της ήταν και ο Keanu Reeves. Όλοι μαζί αναλάμβαναν και τα opening acts σε συναυλίες του David Bowe και του Bon Jovi. Παρά την επιτυχία τους, η μπάντα δεν κράτησε για πολύ και τελικά οι Dogstar διαλύθηκαν το 2002.

Robert Downey Jr

Όταν o Robert Downey Jr. κάνει τα ρεπό του από τα καθήκοντα του Iron Man, ασχολείται με την μουσική του. Ήδη από το 2004 που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο The Futurist, όλοι κατάλαβαν την κλίση του προς τη μουσική. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε, δεν την ενθάρρυναν και τόσο.

Lucy Hale

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Θα λέγαμε ότι η Lucy Hale είναι περισσότερο τραγουδίστρια παρά ηθοποιός. Eνώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της με το Pretty Little Liars, o δίσκος της Road Between ήρθε να επιστεγάσει την επιτυχία της. Για πολλά χρόνια, όμως, και πριν από αυτό, η Lucy Hale είχε μάθει να ισορροπεί καλά ανάμεσα στα δύο.

Ryan Gosling

Το καλό το κρατήσαμε για το τέλος. O Ryan Gosling φροντίζει συνεχώς να τροφοδοτεί την αγάπη που του έχουμε. Έτσι, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, πολύ πριν τραγουδήσει και χορέψει στο LaLaLand και μας πάρει το μυαλό, είχε τη δική του μπάντα, Dead Man’s Bones, με τον φίλο του Zach Shields. Το 2009 κυκλοφόρησαν και το ομότιτλο άλμπουμ τους.

featured image: justjared.com