Η γυμναστική αποτελεί βασικό στοιχείο της καθημερινότητάς σου. Διαβάζεις Fitness περιοδικά και άρθρα στο διαδίκτυο. Αγαπημένο σου hashtag είναι το #fitnessmotivation. Στόχος σου η βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και η έμπνευση. Αν, ωστόσο, κάνοντας scroll στο Instagram δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, εδώ θα βρεις εφτά fitness influencers, για να κάνεις follow. Θα συγκεντρώσεις info και συμβουλές γυμναστικής και θα σου δώσουν κίνητρο για να πας τις προπονήσεις σου ένα βήμα παραπέρα.

1. Ashley Horner

Αυτή η εντυπωσιακή μητέρα τριών παιδιών θα σε κινητοποιήσει μέσω του δικού της παραδείγματος. Η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση σε fitness celebrity δεν είναι τυχαία. Μέσα από τα ιδιαίτερα προγράμματα που προτείνει στο site της θα βρεις υλικό για να εμπλουτίσεις τις προπονήσεις σου. Ο λογαριασμός της στο Instagram με τους 650 χιλιάδες ακόλουθους έχει επίσης συμβουλές και φωτογραφίες ανθρώπων «πριν και μετά». Ποτέ δεν είναι αργά να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

2. Kayla Itsines

Η εγκυμονούσα πλέον Kayla δεν σταματάει να δείχνει τρόπους να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Στο kaylaitsines.com θα βρεις υγιεινές συνταγές μαγειρικής, συμβουλές lifestyle και ασφαλώς γυμναστικής. Μέσα από τον λογαριασμό της  προσπαθεί να μεταδώσει μια θετική αντίληψη για τη ζωή. Αν και οι φωτογραφίες από το σώμα της από μόνες τους μπορούν να σε σηκώσουν από τον καναπέ τώρα!

3. Kaisa Keranen

Την αγαπούν και ακολουθούν αρκετοί fitness trainers. Η… ασταμάτητη Kaisa θα σε εντυπωσιάσει με τα γεμάτα ενέργεια videos της και τις εκρηκτικές της κινήσεις. Το feed της θα σου προσφέρει πολλές επιλογές δημιουργικών ασκήσεων. Πολλές από αυτές δε χρειάζονται εξοπλισμό. Επιπλέον, έχει master στην επιστήμη, την αθλητική απόδοση και την πρόληψη τραυματισμών. Πέρα από καταρτισμένη είναι και διασκεδαστική. Άσε που θα λατρέψεις και τα αθλητικά της παπούτσια.

4. Massiel “Massy” Arias

Μέχρι πρόσφατα γνωστή ως Mankofit. Η γεννημένη στην Δομινικανή Δημοκρατία personal trainer στο Instagram και το blog της θα σε εμπνεύσει να υιοθετήσεις υγιεινές συνήθειες και τρόπο ζωής. Έτσι, ώστε να αλλάξεις τη ζωή σου σωματικά και πνευματικά. Έχοντας παλέψει με την κατάθλιψη, θα σου μεταδώσει τη δύναμη και τη γνώση να αντιμετωπίζεις τα καθημερινά εμπόδια. Κυρίως, όσα σε αδρανοποιούν στο να αποκτήσεις ένα καλογραμμωμένο σώμα.

5. Kelsey Wells

Η πανέμορφη Kelsey είναι μια από τις διασημότερες fitness influencers. Το προπονητικό της πρόγραμμα με το όνομα PWR θα σε ενθαρρύνει να γυμναστείς. Έχει σχεδιαστεί για να γραμμώσει τους μύες σου, αυξάνοντας παράλληλα τη συνολική σου δύναμη. Θα νιώσεις δυνατή εκτελώντας τις ασκήσεις που προτείνει. Εντάξει, και το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο.

6. Faya Nilsson

Η Σουηδέζα Faya ή αλλιώς «fitness on toast» έχει ένα λογαριασμό που συνδυάζει το fitness με τη μόδα. Οι εικόνες της θα σε ταξιδέψουν. Στο blog της θα διαβάσεις συνταγές και συμβουλές γυμναστικής, όπως και εντυπώσεις από τα ταξίδια της. Θα το απολαύσεις πραγματικά.

7. Camilla Akerberg

Πιστοποιημένη personal trainer και nutrition coach, η Camilla έχει πολλά tips να μοιραστεί με τους followers της. Moto της να μένεις κινητοποιημένη, για να πετύχεις τους στόχους σου.


featured image: Irish Examiner