Αν απορείς τι γίνεται επτά μέρες πριν από ένα fashion show δες το 7 Days Out

Αν απορείς τι γίνεται επτά μέρες πριν από ένα fashion show δες το 7 Days Out

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix μπορείς να δεις όλη την προετοιμασία ενός Chanel fashion show

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Andrew Rossi είναι γνωστός για αρκετά κοινονικό-πολιτικά ντοκιμαντέρ. Για παράδειγμα, το Page One: Inside the New York Times και το Ivory Tower. Αυτή τη φορά επανέρχεται με το 7 Days Out. Πρακτικά, παρακολουθούμε τι συμβαίνει επτά μέρες πριν από τις live αναμεταδόσεις των fashion shows, των αθλητικών event. Των διαστημικών προγραμμάτων, αλλά και διάφορων διαγωνισμών μαγειρικής.

Με τον καιρό, οι άνθρωποι ξεχνούν ότι υπάρχει μια κάμερα εκεί και τους τραβάει. Έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη, η οποία παίζει βασικό ρόλο σε τέτοιου είδους show,” αναφέρει ο Rossi στη Vogue.

Η αλήθεια είναι πως μου έχουν τύχει projects που μας πήρε καιρό να κερδίσουμε ο ένας την εμπιστοσύνη του άλλου. Σε αυτή τη περίπτωση, το άγχος χτυπάει κόκκινο και προσπαθούμε να γίνουμε ένα με το team αυτές τις επτά μέρες πριν το event.

Ένα επεισόδιο μίας ώρας είναι αφιερωμένο στην Ανοιξιάτικη Haute Couture Κολεξιόν του 2018 του Οίκου Chanel, αλλά και την πασαρέλα του. Ο Rossi συναντά τον διευθυντή δημιουργικού του γνωστού οίκου μόδας, Karl Lagerfeld, την Amanda Herlech αλλά και τις μοδίστρες λίγο πριν το show. Τα επόμενα έξι επεισόδιο της σειράς θα έχουν να κάνουν με τους ιππικούς αγώνες Kentucky Derby. Την Επίδειξη σκύλων του Westminster, τον μαραθώνιο League of Legends. Την κοινή αποστολή ρομποτικού διαστημικού οχήματος Κασσίνι-Χόιχενς της NASA και τα εγκαίνια του Eleven Madison Park.

Το 7 Days Out κυκλοφορεί από τις 21 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα του Netfix.


Πηγή: The Fashion Spot Featured image: Hollywood Reporter
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.