Είναι όλα στη Νέα Υόρκη και αυτό αρκεί. Όσο εσύ και εγώ ψάχνουμε τρόπο να δείχνουμε μεγαλύτερο το σαλόνι ή να βρούμε λύσεις για να χωρίσει περισσότερα ρούχα η ντουλάπα, η Mary – Kate Olsen και η Sarah Jessika Parker προσλαμβάνουν διακοσμητές για να βάλουν τα vintage έπιπλα στις σωστές θέσεις και να επιλέξουν το σωστό χρώμα στο τοίχο. Μεταξύ μας, ζηλέψαμε το σπίτι του Neil Patrick Harris και της Kirsten Dunst.

Mary-Kate Olsen and Olivier Sarkozy | Turtle Bay Townhouse

a-1024x648 Σ έναν ήσυχο δρόμο στο Midtown East street βρίσκεται το σπίτι της Mary-Kate Olsen και του Olivier Sarkozy. Αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, μια αίθουσα χορού με ανάγλυφα ποιήματα στην οροφή, ιδιωτικό κήπο με δικό του συντριβάνι, πισίνα στον τελευταίο όροφο, διάφορα ασανσέρ και φυσικά γκαράζ με πρόσβαση απευθείας στο σπίτι.

John Legend and Chrissy Teigen| NoLIta Apartment

ISpxml60xn2hyc0000000000-455e54 Ο χώρος που επέλεξε ο John Legend και το μοντέλο Chrissy Teigen ως σπίτι τους στη Νέα Υόρκη. Το σκοτεινό loft στη NoLIta είναι το εντελώς αντίστροφο από το φωτεινό σπίτι τους στο Los Angeles. Με άνετα χαρακτηριστικά, θερμά χρώματα, ξύλινες λεπτομέρειες και λίγο φυσικό φως είναι το τέλειο χαλαρωτικό καταφύγιο ενώ βρίσκεσαι σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου!

Kirsten Dunst | SoHo Penthouse

Kirsten-Dunsts-Soho-Penthouse-21 Το πρόσφατο ανακαινισμένο ρετιρέ της Kirsten Dunst στο SoHo είναι γεμάτες vintage στοιχεία. Τούβλα στους τοίχους, μεγάλα παράθυρα, αξιόλογες αντίκες. Τη προσοχή τραβάει το κρυστάλλινο φωτιστικό στην οροφή σε σχήμα πλοίου.

Sarah Jessica Parker|  Greenwich Village Townhouse

Sarah-Jessica-Parker-fa9c71 Το σπίτι που άνηκε εξαρχής στο σύζυγο της Μatthew Broderick αρχιτεκτονικά είναι απολαυστικό. Στριφογυριστές σκάλες, μεγάλες στρογγυλές μπανιέρες, μαρμάρινες κουζίνες.  Τη διακόσμηση έχει αναλάβει η εταιρεία ASH γνωστή για τις stylish επιλογές της.

Neil Patrick Harris | Harlem Townhouse

 PHOTO: William Waldron for Architectural Digest
PHOTO: William Waldron for Architectural Digest

Το σπίτι που μοιράζεται ο Neil Patrick Harris με το σύντροφο του David Burtka στο Harlem είναι αξιοπρόσεκτο. Ο σταρ του How I Met Your Mother φρόντισε για έναν elegant χώρο με αρκετά προσωπικά στοιχεία για να ζήσει με τον David, τα δίδυμα παιδιά Gideon και Harperκαι τα δύο σκυλιά τους.

Cameron Diaz | Greenwich Village Apartment

Cameron Diaz
PHOTO: William Abranowicz for Elle Decor

Η Cameron Diaz προσέλαβε την interior designer Kelly Wearstler να διακοσμήσει το σπίτι της στο Manhattan και το κάθε δωμάτιο τελικά μοιάζει με το απόλυτο χώρο άνεσης και ζεστασιάς.

Το πρωτότυπο άρθρο όπως παρουσιάστηκε στο mydomaine.com