Το Nou-Pou.gr σε συνεργασία με το Savoirville.gr παρουσιάζει τα 7 τα πιο flirty μπαρ της. Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα ανακάλυψε τα 7 ”ερωτικά μαγαζιά” στην Αθήνα. Αυτά τα μικρά μπαρ που μειώνουν τις αποστάσεις μεταξύ των αγνώστων.

1.     Κάιν

Το Κάιν είναι από τα λίγα μαγαζιά της Αθήνας τα οποία παίζουν την σωστή μουσική. Τη θέση στα πιο flirty bars του κέντρου την κερδίζει από το θάρρος των τολμηρών θαμώνων που προσεγγίζουν τα κορίτσια στην απέναντι πλευρά του μπαρ.

Η γωνία της έλξης: Η ταπετσαρία με τα φλαμίνγκο.

καιν

Αναπαύσεως 22, Μετς

2.     Τρανζίστορ

Το Τρανζίστορ είναι το μαγαζί που όλοι έχουν περάσει την φάση τους, έχουν φλερτάρει, απορρίψει ή καταλήξει μαζί. Το μυστικό του είναι ότι τυχαίνει εκεί 7 στα 10 αγόρια που θα βρεις είναι ωραία αγόρια.

Η γωνία της έλξης: Εκεί στο τέρμα της μπάρας στο βάθος.

Πρωτογένους 10, Ψυρρή

3.     The Clumsies

Το μαγαζί που από την αρχή είχε ωραία cocktails και ένα πλήθος διαφορετικών ωραίων ανθρώπων.

Η γωνία της έλξης: Όλος ο χώρος του μπαρ.

Πραξιτέλους 30, Αθήνα

4.     Dude

Οι άνθρωποι που επιλέγουν να πάνε για ποτό στο Dude είναι ειλικρινείς, ακομπλεξάριστοι και ομιλητικοί. Είναι οι άνθρωποι του φλέρτ. Ίσως γι’ αυτό να λένε πως ίσως να είναι το πιο flirty bar της Αθήνας.

Η γωνία της έλξης: Κάτω από τον Jeff Bridges.

Καλαμιώτου 14, Κέντρο

5.     Noel

Εκεί που τα Χριστούγεννα κρατούν 365 ημέρες. Στο Noel η αλήθεια είναι πως πηγαίνεις με άλλη διάθεση. Κάτι σαν την διάθεση που έχεις τις γιορτές, που θέλεις να περάσεις καλά και τελικά γυρνάς σπίτι με 3 τηλέφωνα, δύο λουλούδια και μια πρόταση γάμου.

Η γωνία της έλξης: Το μπλε μπαρ.

noel

Κολοκοτρώνη 59Β, Σύνταγμα

6.     The Bank Job

Ιδανικός χώρος για να βγεις ραντεβού (ειδικά αν το ραντεβού σου είναι νωρίς μια καθημερινή). Με την δική του ηρεμία και ωραία μουσική, το Bank Job θα σε κάνει να το αγαπήσεις (ή και κάποιον άλλον μαζί με αυτό) από την πρώτη στιγμή.

Η γωνία της έλξης: Μπροστά στον DJ.

Κολοκοτρώνη 13, Σύνταγμα

7.     7 Jokers

Ίσως και να είναι από τα λίγα εναλλακτικά μπαρ της Αθήνας που το φλερτ γίνεται όπως παλιά. Τέρμα οι ματιές, ήρθαν τα τηλέφωνα σε χαρτάκια και τα σφηνάκια.

Η γωνία της έλξης: Όλη η ακτή της μπάρας.

Βουλής 7, Σύνταγμα

www.nou-pou.gr