Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που παριστάνουν τους “σκληρούς τύπους”, για να κρύψουν τις φοβίες τους. Βέβαια, ένα από αυτά είναι πραγματικό tough τυπάκι και σίγουρα δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Πάντα ο σκληρός τύπος. Ο Κριός είναι αυταρχικός, δείχνει βαρύς, και κάνει φασαρία. Ίσως να φαίνεται σαν τραμπούκος πολλές φορές, αλλά δεν είναι αυτή η πρόθεσή του.

Το παίζει σκληρός για να δείχνει σίγουρος. Αυτός είναι ο τρόπος του να κάνει τους γύρω του να νιώθουν ασφαλείς. Στο μυαλό του μόνο εκείνος, που είναι σκληρός και δυνατός μπορεί να κρατήσει τους ανθρώπους του safe και ήρεμους.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Όταν ξέρεις πως είσαι το πιο ευάλωτο πλάσμα στη γη, πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου, και αυτό ακριβώς κάνει και ο Δίδυμος. Το παίζει σκληρός και για αυτό πολλές φορές σου φαίνεται ανυπόφορος. Είναι τόσο νευρωτικός και ανασφαλής, που κάνει προβολή όλων των φόβων και των ανασφαλειών του στους άλλους. Αυτό του επιτρέπει να προσποιείται πως μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Σημάδια ότι δεν είσαι τόσο tough τύπισσα όσο νομίζεις
www.pinterest.co.kr

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος είναι σκληρός τύπος. Δεν υπάρχει “θέατρο” εδώ. Είναι ο πιο σκληρός τύπος που ξέρεις, δεν προσποιείται. Μπορεί να κάνει χιούμορ και να είναι fun, αλλά θα σε τσακίσει αν μπεις στο δρόμο του.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το απόλυτο tough guy. Ίσως επειδή είναι τόσο διαφορετικός από τους υπόλοιπους ανθρώπους να έχει αυτή την ικανότητα να κάνει σαφές πως εκείνος είναι το αφεντικό. Ακόμα και χαζές να είναι οι ιδέες του, εκείνος θα σε κάνει να τον θεωρείς genius. Στο μεταξύ αγαπάει όλα τα extreme sports και κάνει πραγματικά ό,τι περνάει απ΄το χέρι του για να σου αποδείξει πως κουμάντο κάνει εκείνος.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων παριστάνει τον σκληρό για τους άλλους. Του αρέσει να τον θεωρούν ηγέτη οπότε κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει αυτό ακριβώς το πρόσωπο προς τα έξω. Θέλει να φαίνεται γενναίος, δυναμικός και σίγουρος. Κοίτα, μπορεί να μην είναι όλα όσα λέει ή δείχνει, αλλά γενναίος είναι σίγουρα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αν έχεις κάποιον στη ζωή σου που προσπαθεί να σε κάνει να νομίζεις πως είναι δυνατός, αξιόπιστος και σκληρός, αυτός είναι ο Ζυγός. Ο Ζυγός στην πραγματικότητα φοβάται τα πάντα. Το σύμπαν όλο. Δεν έχει ούτε γενναιότητα, ούτε κουράγιο. Είναι σκληρός τύπος όταν “κρύβεται” πίσω από το internet. Στην πραγματική αναμέτρηση, απλά δε θα έρθει. Όλο το tough guy προσωπείο του κρύβει βαθύ φόβο και ανασφάλεια.

Πηγή: Your Tango
featured image: Elite Daily