Τα δύο κλισέ “οι σχέσεις είναι δύσκολες” και “τα καλά πράγματα δε διαρκούν πολύ” γίνονται πραγματικότητα από τα παρακάτω έξι ζώδια.

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις έξι ζώδια τα οποία δε μένουν για πολύ καιρό σε μια σχέση.

Ταύρος

Ο Ταύρος μπαίνει με κάθε καλή διάθεση σε μια σχέση, την οποία τις περισσότερες φορές θεωρεί και ιδανική. Αυτό το ζώδιο όμως βαριέται τόσο εύκολα, που καταλήγει να φεύγει τελικά. Είναι καλός στο σεξ ο Ταύρος, είναι και γοητευτικός και με χιούμορ. Ξέρει πως δύσκολα μπορεί κανείς να του αντισταθεί και έτσι δε μένει σε μια σχέση για πολύ καιρό. Όσο κι αν εύχεται να μπορούσε.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ίσως το ζώδιο που σχεδόν δεν ξέρει πώς να είναι σε μια σχέση. Αν έχεις έναν Τοξότη στη ζωή σου, σίγουρα σε έχει κάνει να νιώθεις πως προτιμάει τη δική του συντροφιά περισσότερο απ’τη δική σου. Είναι ανεξάρτητος και εντάξει με το να είναι μόνος και ενώ δεν έχει κανέναν σκοπό να πληγώσει, τελικά το κάνει.

Ζυγός

Ο Ζυγός δε μένει πολύ καιρό σε μια σχέση, γιατί δε θέλει να είναι σε μια σχέση. Θέλει να έχει πολλούς συντρόφους, γρήγορο σεξ και όσα περισσότερα μπορεί να “αρπάξει” από τον άλλο. Είναι polyamorous player και καταλήγει να πληγώνει το άτομο με το οποίο κάνει σχέση, γιατί στην πραγματικότητα για εκείνον ο έρωτας είναι ένας αριθμός. (Εύχεται πολυψήφιος).

6 ζώδια που κρύβουν τους φόβους τους πίσω από τη μάσκα του σκληρού τύπου
Elite Daily

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δε μένει σε μια σχέση αν δεν έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο. Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει πως δεν είσαι η “μια” θα φύγει, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γίνεται πολύ αφοσιωμένος σύντροφος, αλλά μόνο όταν νιώσει πως βρήκε το soulmate του. Αν δεν είσαι, η σχέση με έναν Σκορπιό θα σε κάνει να νιώθεις πως πέρασες τη λεπτή γραμμή της λογικής, μιας και είναι παράλογα απαιτητικός.

Δίδυμοι

Είναι τόσο επικριτικό αυτό το ζώδιο που κάποια στιγμή -αργά ή γρήγορα- καταλαβαίνεις πως είναι εκεί απλά για να σου δίνει οδηγίες. Για να σε “φτιάξει”. Προτιμάει ανθρώπους που είναι ευάλωτοι, ώστε να έχει τον έλεγχο. Έτσι όταν καταλαβαίνει πως στην πραγματικότητα δεν τον έχεις ανάγκη, φεύγει. Και εσύ αντιλαμβάνεσαι πως είχες σχέση με έναν ψυχοπαθή.

Κριός

Ο Κριός έχει τόσες προσδοκίες και απαιτήσεις από μια σχέση, που καταλήγει να τη μετατρέπει σε κόλαση. Θέλει να έχει τον τέλειο σύντροφο και τον γεμίζει με απειλές. Το κάνει επίτηδες, και αυτή είναι η αρχή του τέλους. Όταν δηλαδή ο Κριός βάζει τόση πίεση στη σχέση και τον σύντροφό του. Αυτό που μένει από εκείνον είναι απέραντη απογοήτευση.

featured image: Guest of a Guest