Θα σε σοκάρω: Ο Άγιος Βασίλης ΔΕΝ υπάρχει και ο καινούριος χρόνος ΔΕΝ θα είναι απόλυτα ευτυχισμένος επειδή θα σε βρει έτσι στην αλλαγή του. Δε παίζει ρόλο αν θα φοράς glitter και κόκκινα εσώρουχα την Πρωτοχρονιά, ούτε αν είσαι στα χιόνια με φίλους. Οι επόμενες 364 μέρες του χρόνου δεν εξαρτώνται από τι θα κάνεις ένα μόνο βράδυ. Η αλλαγή του χρόνου είναι εδώ για να σηματοδοτήσει μια αρχή, μια ευκαιρία και μια επιλογή. Η αλλαγή του χρόνου είναι μια στιγμή όπου μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με όποιον το θέλεις…

Ποιος λέει λοιπόν ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι συνηθισμένο, κάτι κοινό, κάτι που έκανες όλες τις άλλες Παραμονές Πρωτοχρονιάς σου;

  1. Βeauty night με τις φίλες σου

Ακόμα και αν είστε δεσμευμένες, βάλτε τα αγόρια σας στην άκρη φέτος. Μαζευτείτε σε ένα σπίτι, βάλτε κρασί, και κάντε τις περιποιήσεις σας μέχρι να βαρεθείτε την λάμψη σας. Μάσκες, κρέμες, νύχια, χτενίσματα, περιοδικά. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ;  Ήρθε η ώρα να απολαύσετε κι εσείς την θηλυκότητα σας χωρίς ραντεβού, κόστος και άγχος.

  1. Sex

Ξέρω. Το έχεις σκεφτεί πολλές χρονιές αλλά τις περισσότερες δεν τυχαίνει. Μείνετε στο κρεβάτι αναγκαστικά. Παίξτε ένα παιχνίδι, φάτε, πιείτε αλλά μην φύγετε από το υπνοδωμάτιο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

  1. Movie Marathon

Πες πως είναι Κυριακή, έξω χιονίζει και έχεις αποκλειστεί. Ένας μαραθώνιος με ταινίες ή ακόμα και σειρές δεν θα ήταν μια ευχάριστη λύση; Ξέχασε το ρολόι, τη χρονιά, τις αναγκαστικές επισκέψεις, τον αναγκαστικό ενθουσιασμό. Βάλτε βαθμούς στις ταινίες, μαντέψτε το τέλος, γελάστε και κλάψτε. Η χρονιά που έρχεται θα έχει ούτως ή άλλως και τα δύο…

  1. Under Expectations Party

Με όποιον φίλο θέλετε, με τα παιδιά σας, τα ανήψια σας ή μόνοι σας. Βάλτε πυτζάμες ή φόρμα, φάτε αυτοσχέδια hot dogs, πιείτε μια απλή μπύρα ή ένα δικό σας κοκτέιλ, παίξτε επιτραπέζια ή χαρτιά με.. φακές. Χαμηλές προσδοκίες για πάρτυ; Φανταστικά. Καμία πίεση για τελειότητα!

  1. Βόλτα στη Θάλασσα

Θα κάνει κρύο. Θα είναι ερημικά. Θα είναι μοναχικά. Αλλά θα περπατήσετε δίπλα σε ένα στοιχείο που στις περισσότερες πόλεις της χώρας μας δόθηκε απλόχερα. Σε ένα στοιχείο που αποδεδειγμένα ηρεμεί και χαλαρώνει το πνεύμα. Σου εγγυώμαι πως αυτή θα είναι μια αξέχαστη αλλαγή χρόνου κατά την οποία το ρολόι δεν θα έχει σημασία.

  1. Κοιμήσου!

Δεκάδες Παραμονές νυστάζω αφόρητα κατά τις 23.00. Πίεσα τον εαυτό μου για να μην δυσαρεστήσω κανέναν ή φανώ ασυνεπής σε ό,τι είχα κανονίσει. Σε περίπτωση που δεν έχεις οργανωθεί ακόμα και σε περίπτωση που σου λείπει ύπνος ..κοιμήσου!

Φρόντισε να κάνεις όλες τις υπόλοιπες μέρες και νύχτες φαντασμαγορικά πράγματα και μην αναγκάζεις τον εαυτό σου να ενθουσιαστεί για ένα βράδυ. Κάνε πρωτότυπα πράγματα αν έτσι νιώθεις, μη κάνεις τίποτα αν έτσι νιώθεις. Μην αγχώνεσαι, μπορείς να κάνεις Πρωτοχρονιά κάθε βράδυ!

tumblr_o09b787di51u9n0woo1_500-1

Επιμέλεια: Γεωργία Κωτσιοπούλου