Ενώ οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε σε γραφείο, υπάρχουν μερικοί που ταξιδεύουν τον κόσμο και αυτό ακριβώς αποτελεί την δουλειά τους. Αυτοί οι άνθρωποι επισκέπτονται πολλά μέρη της γης και ζουν νέες εμπειρίες. Παρακάτω μπορείς να δεις τα προφίλ διάφορων travel bloggers που θα σε κάνουν να κλείσεις το επόμενο εισιτήριο.

https://www.instagram.com/p/Btv1ZuEAI-5/

1.  Girl born to travel 

Η Ηelene είναι ένα κορίτσι από την Γαλλία που μέσα από τις φωτογραφίες της θα σου διηγηθεί ιστορίες για τα φανταστικά μέρη που έχει επισκεφθεί. Όπως τα είδε μέσα από τα δικά της μάτια.

2. Τour de Lust 

Η Christine Tran έχει ως βάση τη Νέα Υόρκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένει στο Μανχάταν. Είναι μια πλήρους απασχόλησης ταξιδιωτική blogger που αγαπά να δημιουργεί περιεχόμενο για τους αναγνώστες της και να μοιράζεται τις αγαπημένες της συμβουλές. Καθώς και να μας δίνει μια από τις γαστρονομικές περιπέτειες της σε νέες χώρες.

3. I Am Abyssinia

Η Ribicca είναι μια 23χρονη fashion και travel blogger που βρίσκεται στο Σιάτλ, αλλά δεν μένει εκεί για πάρα πολύ καιρό. Το Instagram της είναι γεμάτο με όμορφα ταξίδια. Από την απόδρασή της στη Σαντορίνη μέχρι την διαμονή της στην Κόστα Ρίκα.

4. Lichipan 

Η Li-Chi γεννήθηκε στη Νότια Αφρική, έχει ως έδρα την Αυστραλία, είναι αρχιτέκτονας τη μέρα και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο τη νύχτα. Το Instagram της είναι ένας εξαιρετικά επιμελημένος λογαριασμός με ρομαντικές πόλεις, ονειρεμένες τοποθεσίες, και περισσότερο food- porn από ό, τι μπορείς να διαχειριστείς. 

5. Nneka Julia

Η Nneka Julia είναι traveller με έδρα το Ντιτρόιτ, αλλά ταξιδεύει συχνά στον κόσμο σε εξωτικά και πολιτιστικά πλούσια μέρη. Όχι μόνο οι φωτογραφίες της θα σε κάνουν να τρέξεις να πακετάρεις τη βαλίτσα σου, αλλά έχει επίσης ένα podcast που ονομάζεται Passing Through. Μοιράζεται όλη τη σοφία που έχει αποκτήσει μέσα από ταξίδια, συζήτησης και αυτοδιδασκαλία. Κάθε επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε μια πόλη που έχει εξερευνήσει, δίνοντάς συμβουλές και απόψεις.

https://www.instagram.com/p/BpFDmkfAOpN/

6. Αsiyami Gold

Η Asiyami Gold είναι καλλιτεχνική  διευθύντρια και οπτική αφηγήτρια. Το μοναδικό, καλλιτεχνικό της μάτι συλλαμβάνει τον κόσμο με τρόπο που σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο όμορφοι είναι άλλοι πολιτισμοί και χώρες. Όχι μόνο οι φωτογραφίες της είναι εκπληκτικές, αλλά προσθέτει επίσης λεπτομερείς λεζάντες για τις ιδιαίτερες στιγμές που ζει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.