Σε μια καθημερινότητα κάπως πιο περιορισμένη από πριν, πολλές από εμάς έχουμε επιστρέψει σε σειρές και ταινίες των 90s. Από παλιά επεισόδια των Friends μέχρι ταινίες με τις αδερφές Olsen ή τους Άγγελους του Τσάρλι των αρχών του millennium. Αυτά τα throwback μπορούν να δώσουν αρκετή fashion έμπνευση, ειδικά αν σκεφτείς πως η μόδα των 90s έχει αναβιώσει στο σήμερα.

Για του λόγου το αληθές, παρακάτω συγκεντρώσαμε έξι outfits από celebrities, όπως τα φόρεσαν στα 90s, που μπορούν να φορεθούν μέχρι σήμερα. Όχι μόνο δε θα δείχνουν outdated, αλλά με τα αντίστοιχα items του 2020 θα φαίνονται πιο σύγχρονα από ποτέ. Σχεδόν χωρίς να μαρτυρούν τη vintage έμπνευσή τους.

Jennifer Aniston, 1997

Με τα floral να αποτελούν το print κάθε καλοκαιρινής σεζόν, επένδυσε σε ένα vintage maxi φόρεμα, στη γραμμή του αντίστοιχου που βλέπεις στη φωτογραφία. Σέταρέ το με τα αγαπημένα σου κοσμήματα και με πέδιλα στο χρώμα του δέρματος. Τη 90s πινελιά σου μπορείς  να τη δώσεις μέσα από μια mini shoulder τσάντα.

Naomi Campbell, 1997

Στενό, midi crochet φόρεμα, μεγάλος σταυρός και denim jacket. Ό,τι πιο 90s μας έχει προσφέρει η Naomi Campbell, και ό,τι πιο σύγχρονο μπορούμε να κάνουμε στυλιστικά στο 2020. Παράδοξο αλλά αληθινό.

Demi Moore, 1994

Μιλώντας για prints, η Demi Moore σε μια παλιά εμφάνισή της, τερμάτισε το fashion game τους. Προφανώς είναι εξίσου εύκολο και για εσένα να συνδυάσεις τα παντελόνια γραφείου σου, με τα πιο απλά πουκάμισά σου, αλλά το λιγότερο απλό oversized blazer σου. Μαντεύουμε πως το blazer της Demi στη φωτογραφία είναι “δανεισμένο” από τη ντουλάπα του Bruce Willis.

Tyra Banks, 1996

Μια εμφάνιση αεροδρομίου της Campbell, θυμίζει τις περισσότερες εμφανίσεις σύγχρονων μοντέλων, όπως Kendall Jenner, Gigi και Bella Hadid. Μαύρο κολάν, crop top, denim jacket και sneakers. Τελεία.

Cameron Diaz,1994

Μια από τις πιο iconic εμφανίσεις της νεαρής τότε Cameron Diaz μπορεί να αντιγραφεί και στο σήμερα, που τα short suits είναι μια από τις κυριότερες τάσεις της σεζόν. Εννοείται συνδυασμένα με λευκά, chunky sneakers.

Cindy Crawford, 1990

Πλεκτή mini φούστα και μαύρο crop top: ένας minimal ασπρόμαυρος συνδυασμός με όσο sexiness χρειάζεται από εκ των σημαντικότερων super models των 90s. Σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί με άλλες υφές. Τι θα έλεγες για μια σατέν φούστα και ένα oversized t-shirt φορεμένο από μέσα;

images: Who What Wear