Το καλοκαίρι είναι μία ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις μία σειρά ταξιδεύοντας ή χαλαρώνοντας στο σπίτι. Ο ελεύθερος χρόνος αυξάνεται και ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις ξεκούραση και ψυχαγωγία είναι να ανοίξεις ένα λογαριασμό στο Netflix, αν δεν έχεις ήδη από την περίοδο της καραντίνας.

Η αλήθεια είναι πως η πλατφόρμα αυτή χαρακτηρίζεται άνετα και ως “χαοτική”, αφού υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε κάθε κατηγορία. Εμείς προς διευκόλυνση σου, απομονώσαμε 6 high – rated σειρές, δηλαδή σειρές με υψηλή βαθμολογία στην κατηγορία “sex”. Αν ψάχνεις μία σειρά με ωραία πλοκή, παθιασμένους έρωτες και αγωνία τότε πολύ πιθανόν μέσα από το άρθρο να βρεις το νέο σου “κόλλημα”.

Bridgerton 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Aγγλία 1813, αριστοκρατικές οικογένειες, πλούτος, ίντριγκες και πολύ σεξ. Το Bridgerton είναι μία ρομαντική σειρά, εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα της Tζούλια Κουίν. Υπάρχουν σκηνές που σε κάνουν να θέλεις να χορέψεις και άλλες όπου η λίμπιντο ανεβαίνει σε ταχύτατους ρυθμούς. Οι έρωτες είναι πολλοί και αρκετά περίπλοκοι, ενώ κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέσα από πολλές σκηνές πάθους και έρωτα.

SEX/LIFE

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sex/Life (@sexlife)

Eίναι μία από τις πιο καυτές σειρές του Netflix. Στον πυρήνα βρίσκεται μία παντρεμένη γυναίκα, που έχει μία ήρεμη ζωή μέχρι που εμφανίζεται ξανά στη ζωή της ο μεγάλος έρωτας της από το παρελθόν. Θα λέγαμε πως μπορεί να μην τα βρίσκανε μεταξύ τους ως χαρακτήρες αλλά είχαν βρει έναν πολύ πετυχημένο τρόπο να επικοινωνούν, το σεξ. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα “44 Chapters about 4 Men”.

YOU

 
View this post on Instagram
 

A post shared by YOU (@younetflix)

Δεν μιλάμε για μία ρομαντική και χαλαρή σειρά αλλά για μία σειρά που θα σε ακολουθεί ακόμη και στον ύπνο σου, όπως συμβαίνει και με τον πρωταγωνιστεί. Αν ψάχνεις να δεις πως φαίνεται ο έρωτας από μία επικίνδυνη έως τρομαχτική σκοπιά τότε πρέπει να δεις το YOU. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να χάσεις το ενδιαφέρον σου και μάλλον θα πάρεις πολλά (π.χ σεξ tips).

Sex Education

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Sex Education Netflix (@sexeducation)

Δεν χρειάζονται υπότιτλοι, καθώς ο τίτλος τα λέει όλα. Με μία γρήγορη μετάφραση στον τίτλο, η Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση μάλλον δεν θα σου χρειαστεί για να περάσεις τα μαθήματα του σχολείου. Εξαρτάται όμως και σε τι θέλουμε εμείς οι ίδι@ να είμαστε καλ@. Όπως αντιλαμβάνεσαι μιλάμε για μία σειρά βασισμένη στο στοιχείο του σεξ και του ερωτισμού.

Gentefied 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gentefied (@gentefied)

Κωμωδία και δράμα μαζί όπως και ο έρωτας που πάει πακέτο με το σεξ. Αυτή η σειρά πιάνει κάθε πτυχή της ζωής, για αυτό είναι πολύ εύκολο να ταυτιστείς με καταστάσεις.

Valeria

Όταν ο τίτλος της σειράς αποτελείται από το όνομα της βασικής πρωταγωνίστρια, τότε κάπως ψυλλιαζόμαστε ότι θα δούμε κάποια είδους αυτογραφία, της οποίας το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Για αυτό λοιπόν, σε αυτή τη σειρά βλέπουμε πολλές σειρές πάθους ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια και τους συντρόφους που αλλάζει, αλλά τις ερωτικές επαφές που έχουν οι φίλες της, ακόμη και με το ίδιο φύλο.