Αυτή η μάστιγα που λέγεται “έστειλα μήνυμα στον πρώην μου” πρέπει να σταματήσει. Πολλές φορές το κάνουμε απλώς επειδή βαριόμαστε και δεν έχουμε τίποτα να ασχοληθούμε και όχι επειδή πράγματι θέλουμε να του μιλήσουμε.

Αν λοιπόν κανένα από αυτά τα 8 πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να του στείλεις δεν σε κάλυψε και δεν ανήκεις σε αυτή τη μία περίπτωση που είναι ΟΚ να το κάνεις, σου έχουμε 6 ταινίες που μπορείς να δεις για να ξεχάσεις τον πρώην και να μείνεις μακριά από το κινητό. Τουλάχιστον για σήμερα.

No Strings Attached

no strings

Η Έμα και ο Άνταμ έχουν μία υπέροχη σχέση μεταξύ τους, υπό τον όρο ότι δεν θα ερωτευτεί ο ένας τον άλλον. Αλλά κανείς δε μπορεί να ξέρει από την αρχή πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Άλλωστε δεν ελέγχουμε τα συναισθήματά μας.

Dear John

dear john

O John είναι στρατιώτης και γνωρίζει τη Savannah, μία φοιτήτρια και πολύ γρήγορα καταλήγουν να ερωτεύονται. Λόγω της δουλειάς του John όμως οι δρόμοι τους χωρίζουν και η σχέση τους συνεχίζεται δια αλληλογραφίας.

The Vow

the vow

Η Paige και ο Leo είναι νεόνυμφοι. Όμως ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα αλλάζει τη ζωή τους. Η Paige παθαίνει αμνησία και δεν τον θυμάται όταν ξυπνάει, και έτσι εκείνος προσπαθεί να την ξανά κερδίσει απ’ την αρχή.

Five Feet Apart

five feet

H Stella και ο Will πάσχουν από κυστική ίνωση, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να ερωτευθούν. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι απαγορευμένο αφού δεν μπορούν να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον πιο κοντά από το 1.5 μέτρο.

Crazy Rich Asians

crazy rich

H Rachel ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη με το αγόρι της Nick. Ωστόσο δεν έχει ιδέα ότι εκείνος είναι πάμπλουτος και θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της χώρας. Όταν το συνειδητοποιεί καλείται να αποδείξει στην πεθερά της ότι αξίζει να γίνει γυναίκα του.

Safe Heaven

safe heaven

Μία γυναίκα με το όνομα Katie αποφασίζει να μετακομίσει σε μία μικρή πόλη όπου ερωτεύεται τον Alex. Το πρόβλημα είναι ότι το σκοτεινό της παρελθόν την ακολουθεί και εκεί.

Φωτογραφίες: imdb.com