Η ιστορία είναι η εξής. Κορίτσι χώρισε, κορίτσι έκλαψε και τώρα κορίτσι αναρωτιέται αν πήρε τη σωστή απόφαση. Θα σου πούμε κάτι που έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές. Κάθε χωρισμός πονάει και αυτό μάλλον δε θα αλλάξει ποτέ. Παρόλα αυτά μερικές φορές ο πόνος είναι αναπόφευκτος και φυσικά το μόνο που φέρνει στη συνέχεια είναι ανακούφιση.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει (χμμ, για κάτσε να σκεφτώ) αρκετούς χωρισμούς και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το διασκεδάσαμε. Η χειρότερη στιγμή παρόλα αυτά είναι εκείνη που αρχίζεις να αμφισβητείς τις αποφάσεις σου. Για αυτό το λόγο εμείς, ήρθαμε να σε ανακουφίσουμε και να σου πούμε πως η απόφασή σου ήταν η καλύτερη που μπορούσες να πάρεις. 

1. Έχει ανακοινώσει σε όλους το χωρισμό σας

Εμ, δεν εννοούμε ότι άλλαξε το status του στο facebook αλλά ότι αρκετοί κοινοί σας φίλοι σε έχουν ενημερώσει πως ο πρώην καλός σου, διαλαλεί πως είναι ελεύθερος και ωραίος. Φυσικά δεν ξεχνάει να αναφερθεί στο πόσο καλά περνάει πια.

Break Up GIF - Find & Share on GIPHY

 2. Έχει μιλήσει άσχημα για εσένα

Ένας απαράβατος κανόνας στις σχέσεις είναι ότι μετά που τελειώσουν αποφεύγουμε να μιλήσουμε άσχημα για αυτές. Για την ακρίβεια ένας πραγματικός τζέντλεμαν δεν το κάνει ποτέ! Αν παρόλα αυτά έφτασαν στα αυτιά σου πράγματα που σε στεναχώρησαν, μάλλον το αγόρι αυτό άξιζε το χωρισμό.

https://giphy.com/gifs/breaking-up-ajwHZcFbQotOg

3. Έχει επιστρέψει στο στίβο

Ε, μιλάμε για το στίβο των ραντεβού. Ελεύθερος, ωραίος και αρκετά γα**τος. Μάλλον σε αυτό το αγόρι δε χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να σκεφτεί με τον εαυτό του και το μόνο που ήθελε ήταν να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Episode 2 Player GIF by ABC Network - Find & Share on GIPHY

4. Οι φίλες σου είναι χαρούμενες

Πρέπει κάποια στιγμή να δώσουμε ένα βραβείο σε αυτά τα κορίτσια που τόσα έχουν ακούσει και τόσα έχουν υποφέρει για τις σχέσεις σου. Αν, λοιπόν, οι φίλες σου σου λένε πως έκανες την καλύτερη επιλογή τότε μάλλον ξέρουν κάτι παραπάνω. Ας κάνουμε ένα πάρτι βρε κορίτσια!

Comedy Central Party Hard GIF by Broad City - Find & Share on GIPHY

5. Έχεις χρόνο για τον εαυτό σου

Μήπως νιώθεις ότι είχες παραμελήσει αυτά που αγαπάς; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε μάλλον η επιλογή σου να χωρίσεις ήταν η σωστή. Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να κάνεις αυτά που σε γεμίζουν και να μην παρατάς τα χόμπι σου!

Happy Tv Show GIF - Find & Share on GIPHY

6. Φαίνεσαι καλύτερα

Και αυτό είναι κάτι το οποίο σου λένε αρκετά άτομα. Φαίνεσαι πιο ήρεμη, πιο συνειδητοποιημένη και μάλλον αρκετά πιο ώριμη. Τι καλύτερο; Μάλλον το ότι είσαι και αρκετά χαρούμενη.

https://giphy.com/gifs/park-diamond-visiting-oxp04g5RdagYo