6 λογοι που ισως εισαι κουρασμενη Savoir Ville

Ένας πολύ καλός λόγος θα ήταν διότι χρειάζεσαι διακοπές. Όμως δεν είναι μέσα στους επόμενους έξι γιατί χρειάζεσαι διακοπές 365 μέρες τον χρόνο και όταν φτάνουν αυτές, γυρνάς από εδώ και από εκεί και δεν ξεκουράζεσαι λεπτό.

Πήγαινε λοιπόν τις διακοπές σου, μα πριν γυρίσεις δες μήπως έχεις τα παρακάτω συμπτώματα. Μετά συνέχισε κανονικά τη δουλειά σου, τη ζωή σου.

  1. Δεν πίνεις αρκετό νερό. Ήξερες πως οι γυναίκες πίνουν περίπου 2.2 λίτρα νερό την ημέρα; Ούτε εγώ. Γι’ αυτό υπάρχει τεράστια πιθανότητα σήμερα, που έχει 80 βαθμούς, να είναι ο λόγος που αισθάνεσαι ότι θα πέσεις κάτω.
  2. Δεν κοιμάσαι αρκετά. Εντάξει αυτό δεν ήθελε καμιά ιδιαίτερη τέχνη για να στο πει κάποιος μα πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 7 ώρες καλού ύπνου κάθε βράδυ.
  3. Η άπνοια του ύπνου. Μερικές φορές νομίζεις ότι κοιμάσαι καλά, το κλασικό σου 8ωρο, μα στην πραγματικότητα δεν έχεις ξεκουράσει το μυαλό σου καθόλου. Ξυπνάς σε ανυποψίαστο χρονικό διάστημα και έχεις ένα μόνιμο άγχος.
  4. Δεν τρως καλά. Εννοώ υγιεινά, όχι πολύ.
  5. Υποφέρεις από αναιμία. Ο γιατρός θα σου πει περισσότερα, όχι εγώ.
  6. Δεν γυμνάζεσαι αρκετά. Μπορεί να σου ακούγεται λάθος μα στην πραγματικότητα αυτός που γυμνάζεται σταθερά, ιδρώνει, διώχνει τις τοξίνες και ανεβάζει παλμούς.