Το dating είναι δύσκολο αυτή την περίοδο. Πώς μπορείς να κάνεις fun ραντεβού χωρίς ένα κοκτέιλ στο χέρι, μπροστά από μία κάμερα;

Το virtual dating ή αλλιώς το εικονικό ραντεβού αποτελεί τάση. Ή και ανάγκη της εποχής. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορείτε να απολαύσετε το cocktail σας έξω αλλά ίσως και να μη θέλετε να περνάτε το χρόνο σας πίνοντας μπροστά από μία κάμερα. Υπάρχουν πολλές δημιουργικές ιδέες για online ραντεβού, όπου το αλκοόλ περισσεύει. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις πιο πρωτότυπα virtual  ραντεβού από εδώ και πέρα;

Ένα coffee date

Αντί για την καθιερωμένη βραδινή συνάντηση με το ποτό σας, διαλέξτε να τα πείτε νωρίτερα.  Φτιάξε τον καφέ/τσάι/χυμό σου και πείτε τα από μία διαφορετική θέση στο σπίτι. Στο μπαλκόνι αν έχει ηλιόλουστη ημέρα ή στο σαλόνι σου. Προτίμησε να μην κάνεις και αυτό το online ραντεβού από το γραφείο σου. Θα καταφέρεις να διαχωρίσεις έτσι την ώρα της δουλειάς από εκείνη της χαλάρωσης.

Ένα Netflix party

Δείτε μαζί μια ταινία ή μια σειρά. Θα είναι μία καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και αν μοιραστείτε ένα θέαμα. Αυτό θα σας δώσει τροφή για σχετική κουβέντα μετά αλλά και ένα νέο χόμπι ίσως, αν είστε φαν του Netflix.

Ένα virtual tour σε μουσείο

Αν είστε λάτρεις της τέχνης ή είστε πρόθυμοι να περιηγηθείτε σε κάτι καινούριο, αυτή είναι μία καλή λύση. Μέσω της Google μπορείς να επισκεφτείς τα αγαπημένα σου μουσεία, σαν να ήσουν εκεί. Ακόμα και αν δεν συνηθίζατε να το κάνετε στο παρελθόν, είναι μεγάλο προνόμιο το να μπορείς να δεις έναν τέτοιο “πλούτο” μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στην οθόνη σου.

Δείτε μαζί έναν αγώνα

Ακόμα και αν δεν είσαι φαν κάποιας ομάδας ή κάποιου αθλήματος, δοκίμασε το. Συντονιστείτε  στο κανάλι με τον αγώνα, ετοιμάστε κάποιο snack και απολαύστε το παιχνίδι σχολιάζοντας. Μετά από αυτό θα νιώθεις σίγουρα πως βρίσκεσαι σε γήπεδο.

Μαγειρέψτε μαζί από τις κουζίνες σας

Μπορεί η απόσταση να αποτελεί εμπόδιο αλλά το ραντεβού σας μπορεί να μετατραπεί σε lunch date πολύ γρήγορα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε κάποιο πιάτο από μία κουζίνα που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. Ή ακόμα και να κάνει ο καθένας τη σπεσιαλιτέ του.

Ένα home tour

Γιατί να μην δείξεις το διαμέρισμα σου κάνοντας ένα home tour; Θα μεταφέρεις ένα κομμάτι από την καθημερινότητα σου, δίνοντας στον άλλον την ευκαιρία να σε μάθει και να γνωρίσει έστω και μέσα από την οθόνη σου.

featured photo: @DimaBerlin