Βρισκόμενοι πια στο τέλος του Ιουνίου, του μήνα του Pride και της ελευθερίας απέναντι στην αγάπη και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Με αφορμή αυτό, εμείς ανατρέξαμε σε σειρές και ταινίες που αγαπήσαμε και βρήκαμε gay ζευγάρια, τα οποία μας έμειναν αξέχαστα.

Santana και Brittany – Glee

Hollywood Life

Τα Cheerios girls που ξεκίνησαν ως απλές φίλες για να καταλήξουν friends with benefits. Και οι δύο είχαν σχέση με άνδρες, όμως η μεταξύ τους σχέση τους έδινε μια συναισθηματική σταθερότητα που δεν κατάφεραν να βρουν αλλού. Μια έντονη σχέση που πέρασε πολλά και άντεξε όλες τις κρίσεις.

Elio και Oliver – Call Me By Your Name

NME.com

Σίγουρα μια από τις αξέχαστες ταινίες του 2017, η οποία μας σύστησε αυτό το ζευγάρι και δημιούργησε μια έκρηξη συναισθημάτων. Το μεγάλο χάσμα στην ηλικία δεν τους εμπόδισε να έχουν μια έντονη σεξουαλική και συναισθηματική χημεία. Μπορεί να μην κατέληξαν μαζί, αλλά θα αγαπούν ο ένας τον άλλο βαθιά και έντονα. Τουλάχιστον μέχρι το sequel.

Cheryl και Toni – Riverdale

PopBuzz

Η Cheryl και η Toni αποκτούν μια σχέση κατανόησης μετά τον θάνατο του Jason. Δύο γυναίκες από εντελώς διαφορετικά μέρη, οι οποίες ενώνονται σε ένα δυναμικό δίδυμο, έτοιμο για όλα.

Emily και Maya – Pretty Little Liars

Playbuzz

Η Emily χρειάστηκε κάποιον -ή μάλλον κάποια- για να τη βάλει στο σωστό δρόμο και να δεχτεί την σεξουαλικότητά τη. Και τη βρήκε. Η Maya υπήρξε ένα τεράστιο στήριγμα μετά τα γεγονότα με την Allison, όμως στο τέλος ο «A» την σκοτώνει και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Αυτή η σχέση έληξε κάπως άδοξα.

Chiron και Kevin – Moonlight

ew.com

Δύο άνθρωποι οι οποίοι δέχτηκαν ο ένας τον άλλο όπως πραγματικά ήταν. Η σχέση του Chiron με τον Kevin ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την τραγική πραγματικότητα που ζούσαν και από τον κλειστόμυαλο κόσμο που έπρεπε να αντιμετωπίσουν, ο οποίος δεν αποδεχόταν τη διαφορετικότητα και την ελευθερία. Δέσμιοι της βίας και των ναρκωτικών έζησαν για λίγο ένα «παραμύθι», το οποίο τους χάρισε την σωτηρία της ψυχής τους και τους έδειξε τον δρόμο για να βρουν τον εαυτό τους.

Stanford και Anthony – Sex and the City

naughtygossip.com

Και να μην έχεις δει ποτέ Sex and the City, αυτούς τους απίστευτους τύπους σίγουρα τους ξέρεις. Θα περιμένω να σκεφτείς κάτι καλύτερο από αυτούς τους δύο. Αν μπορείς.

Δες ακόμα: Γιατί όλοι έχουν πάθει υστερία με τη σειρά La Casa de Papel;
featured photo: Toronto International Film Festival