Το Instagram μας παρουσιάζει καθημερινά δημοσιεύσεις από influencers, brand ambassadors, και bloggers που μοιράζονται μαζί μας τα πάντα για το lifestyle, τη μόδα και τα ταξίδια. Τι γίνεται όμως όταν ψάχνουμε για προφίλ με αληθινή και πρωτότυπη έμπνευση;

Παρακάτω έχουμε επιλέξει για σένα 6 πιο “διαφορετικά” προφίλ που συνδυάζουν τη μόδα, αλλά και το lifestyle, ξεφεύγοντας όμως από τον κοινότυπο όρο “influencer”. Τα συγκεκριμένα κορίτσια δεν είναι μόνο cool και in style. Πολύ περισσότερο είναι τα κορίτσια που σίγουρα θα θέλαμε να γνωρίσουμε και από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις για τη μόδα και την αισθητική.

@thevicstyles

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vic Styles (@thevicstyles) στις

Και τι δεν θα δίναμε για ένα coffee date με την Vic Styles, για να μιλήσουμε για τα μυστικά του πετυχημένου skincare, την ποίηση αλλά και τη vegan διατροφή. Η πετυχημένη -πλέον Influencer- Νεουορκέζα με το aesthetically pleasing προφίλ αποτελεί ένα από τα κορίτσια που θα θέλαμε οπωσδήποτε να γνωρίσουμε.

@jasminedowling

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jasmine Dowling (@jasminedowling) στις

Η Αυστραλέζα blogger και γραφίστας με σήμα κατατεθέν της την θηλυκή και αισθησιακή αισθητική στις φωτογραφίες αποτελεί άλλο ένα από τα κορίτσια που παρακολουθούμε με χαρά στο Insta. Οι φωτογραφίες της, άλλοτε από την παραλία και άλλοτε με ροζ λεπτομέρειες, δημιουργούν ένα ονειρικό feed βγαλμένο από το Pinterest.

@nadia.araujo

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Araujo (@nadia.araujo) στις

Ένα διαφορετικό -και super cool- κορίτσι με βάση την Πορτογαλία, δεν είναι άλλο από το μοντέλο της Vogue Nadia Araujo. Το εν λόγω κορίτσι με τη μεσογειακή ομορφιά είναι και μία από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μας όσον αφορά τα Instagrammable προφίλ. Έντονα φρύδια, stylish σύνολα και εντυπωσιακές γαμήλιες φωτό γεμίζουν το προφίλ της με αισθητική.

@trinekjaer_

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trine Kjær (@trinekjaer_) στις

Είναι μια Δανέζα στυλίστρια και σύμβουλος μόδας με βάση την Κοπεγχάγη. Ταυτόχρονα διατηρεί και διαχειρίζεται τη δική της σειρά με vegan προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Το στυλ αλλά και η αισθητική της είναι αυτό το οποίο περίμενες: προσεγμένες και καθαρές φωτο, τόσο με σύνολα της όσο και με αισθητική του χώρου.

@meccajw

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mecca James-Williams (@meccajw) στις

Αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της Andy Sacks του “The Devil Wears Prada”. ‘Εχει ως βάση της τη Νέα Υόρκη και σίγουρα όλα τα fashion κορίτσια θα ζήλευαν το βιογραφικό της, μιας και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα περιοδικά της μόδας, όπως το Vogue, Net-a-Porter, Zoe Report κτλ κτλ. Στο προφίλ της θα ξεχωρίσεις τα έντονα χρώματα και τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου.

@bettinalooney

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) στις

Ο γάμος της Bettina Looney αποτελεί την διαδικτυακή απόδειξη του εντυπωσιακού και extravagant style της. Λαμβάνοντας αυτό υπόψιν, σίγουρα θα θέλαμε μια γνωριμία με το εν λόγω fashion girl, για να συζητήσουμε τόσο για στιλιστικά ζητήματα όσο και για να ανταλλάξουμε απόψεις περί αισθητικής.