Είναι όσα ορκίζεσαι ότι δεν θα δοκιμάσεις ή αυτά που προέκυψαν μία φορά (ίσως και τυχαία) και δεν σκοπεύεις να αφιερώσεις ούτε μία #selfie για χάρη τους. Trends που δεν περίμενες να μείνουν, παρά ένα δευτερόλεπτο, όσο κράτησε δηλαδή το «κλικ» στο αντίστοιχο άρθρο ή φωτογραφία, που σε διέψευσαν και είναι εδώ μέχρι να σε πείσουν για το αντίθετο.

Οι ψεύτικες φακίδες:

1un

Αυτές που δεν ήθελε ποτέ η μητέρα σου να βγάλεις και σπαταλούσε όλο το αντηλιακό σε μία μέρα. Και αυτές που πρότειναν οι make up artists στις πασαρέλες και που θα σε κάνουν θα πειραματιστείς με καφέ μολύβια, διάφανες πούδρες και σφουγγαράκια, εσύ (η άτυχη!) που δεν έχεις.

“Turleneck hair”:

2un

Η εποχή και τα trends, θαρραλέα, σε προτρέπουν να βάλεις ένα ζιβάγκο και τα μαλλιά σου μέσα από αυτό, χωρίς τον φόβο να σε κοροϊδέψουν. Έξω έχει ακόμα κρύο και εσύ πολλούς λόγους να γίνεις fashion icon.

«Glass nails»:

3un

Όταν ένα πρωινό η Eun Kyung Park, σκέφτηκε, με έμπνευση το εσωτερικό ενός κοχυλιού, να συνδυάσει το «γυαλί» που μοιάζει με περιτύλιγμα καραμέλας με βερνίκι, δεν φανταζόταν ότι το instagram και όλα τα βλέμματα της εβδομάδας μόδας στη Seoul, θα στρέψουν το βλέμμα τους στην τεχνική της και θα γίνει ένα από τα πιο viral trends.

Το ψεύτικο καρέ:

4un

Σε μία beauty ρουτίνα όπου ό,τι θέλεις, μπορείς να το δημιουργήσεις, το «ψεύτικο» καρέ δεν θα ξέφευγε αυτής της τακτικής, ούτε της προσπάθειας να θες να το εντάξεις στην καθημερινότητα.

Boyish eyebrows:

5un

Θα έχεις παρατηρήσει την τελευταία συνήθεια στα φρύδια των περισσότερων celebrities, να τα βουρτσίζουν με φορά προς τα πάνω και να δημιουργούν με αυτή τη κίνηση, το εφέ που μοιάζει ατιμέλητο. Οι τρίχες στο ξεκίνημα είναι πιο αραιές πια και «ξεφεύγουν». Όπως δηλαδή συμβαίνει στα φρύδια του φίλου σου.

Πολύχρωμα μαλλιά:

6un

Δεν είναι μόνο για μία μέρα, αλλά ένα trend που έμεινε πιο πολύ από όσο περίμενες για να πεισθείς. Έτσι, αν είσαι ξανθιά, μερικές ροζ τούφες θα έκαναν update στο χρώμα των μαλλιών σου, ενώ αν είσαι μελαχρινή, μωβ και γαλάζιες παστέλ αποχρώσεις θα ταίριαζαν , σύμφωνα με τα χρώματα που πρότεινε η Pantone.