Το forgive and forget είναι γνωστή φράση. Όντως το να συγχωρείς είναι σημαντικό και μπορεί να σου σώσει τη ζωή; Τι γίνεται όμως με το να ξεχνάς; Πες μας εσύ, γιατί αυτά τα ζώδια δεν ξεχνούν. Παρόλα αυτά, συγχωρούν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν ξεχνούν ποτέ πως κάποιος τους πρόδωσε ή τους έκανε κακό. Στην πραγματικότητα, παθαίνουν εμμονή σε ό,τι έχει να κάνει με την προδοσία και την εκδίκηση.

Μπορούν να κρατούν κακία τόσο έντονα, που κάθε φορά που το σκέφτονται να εκνευρίζονται ακόμα περισσότερο. Ο καιρός μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά όχι για τους Σκορπιούς. Εκείνοι θα βρουν τον δικό τους τρόπο να αναρρώσουν.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι προσεκτικοί και σκέφτονται τις κινήσεις τους. Όταν μάθουν κάτι, θα μείνει στο μυαλό τους για πολύ καιρό. Ίσως για αυτό τείνουν να είναι τόσο προσεκτικοί, ειδικά με το ποιους εμπιστεύονται.

Οι Ταύροι θυμούνται τα λάθη τους και δεν τα επαναλαμβάνουν. Το ίδιο περιμένουν και από τους άλλους. Αν τους πειράξεις με κάποιον τρόπο, θα το θυμούνται και θα σου κρατούν κακία για καιρό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τείνουν να θυμούνται πώς ένιωθαν κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου και τα συναισθήματά τους τους βοηθούν να θυμηθούν και λεπτομέρειες. Είναι καλοί στο να φέρνουν στο μυαλό τους τα πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις.

Η αγάπη μπορεί να κάνει τους Καρκίνους κτητικούς. Τα αρνητικά στοιχεία ενός πρώην τους μπορεί να αρχίσουν να ξεθωριάζουν, αλλά τις καλές στιγμές δεν τις ξεχνούν ποτέ.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν ξεχνούν ποτέ facts και απαντήσεις. Έχουν μεγάλους εγκεφάλους και ξέρουν πώς να τους χρησιμοποιούν. Είναι σπάνιο για έναν Παρθένο να ξεχάσει κάτι για έναν τομέα που τον ενδιαφέρει, και αν το κάνει, θα κάτσει να το ξαναμάθει και θα προσθέσει και άλλες πληροφορίες στη φαρέτρα του.

Οι Παρθένοι μπορούν να συγκρατήσουν πληροφορίες καλύτερα από κάθε ζώδιο και είναι ευτυχισμένοι όταν προβάλλουν τις γνώσεις τους. Δεν θέλεις να είσαι αντίπαλός τους στο Trivia ή σε κάποια πνευματική πρόκληση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι καλοί στο να θυμούνται σημαντικές ημερομηνίες και tasks. Αν έχουν υποσχεθεί πως θα κάνουν κάτι -από το να ποτίσουν τα φυτά σου μέχρι το να σε πάρουν από τον οδοντίατρο- δε θα χρειαστεί να τους το υπενθυμίσεις. Θα το θυμούνται.

Οι Αιγόκεροι είναι αξιόπιστοι, υπεύθυνοι και δεν ξεχνούν ποτέ. Έχουν την ικανότητα να συγχωρούν, αλλά δε θα ξεχάσουν.

Δες ακόμα:

Βαριέσαι εύκολα; Τέλεια, γιατί η σχέση με αυτά τα 3 ζώδια είναι μια συνεχόμενη περιπέτεια

Πηγή: Your Tango
featured image: Thought Catalog