Ένα πονηρό και χειριστικό μυαλό μπορεί να αποκομίσει πολλά στη ζωή του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα το κάνει χειραγωγώντας τα αγαπημένα του πρόσωπα. Όσο προσεκτικός και να είσαι όμως είναι πολύ πιθανό και εσύ να έχεις χειραγωγηθεί από κάποιον, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου.

Δυστυχώς, είναι ακόμα πιο εύκολο να χειραγωγηθείς στις ερωτικές σου σχέσεις, αφού θεωρητικά είναι πολύ εύκολο να χειραγωγήσεις κάποιον που είναι τυφλά ερωτευμένος μαζί σου.

Έτσι, εδώ θα δεις τα πέντε ζώδια που μπορούν σχετικά εύκολα να χειραγωγηθούν σε μια σχέση.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος τείνει να αναλώνεται σε εμπειρίες που του κοστίζουν την πραγματικότητά του. Του αρέσει να κοινωνικοποιείται και να είναι φιλικός, και έτσι, ακόμη και ο χειριστικός σύντροφός του μπορεί να τον εκμεταλλευτεί. Το χειρότερο σε όλα αυτά είναι ότι ο Δίδυμος αποφεύγει να έρθει αντιμέτωπος με τον σύντροφό του σχετικά με τη χειραγώγηση και τα ψέματα, ακόμα κι αν το γνωρίζει ότι συμβαίνει. Ο Δίδυμος σίγουρα αγαπάει περισσότερο τον σύντροφό του από ότι τον εαυτό του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος. Και όταν είναι ερωτευμένος, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη σχέση του. Μπορεί να γίνει απίστευτα κυκλοθυμικός κατά καιρούς και μπορεί ακόμη και να αργήσει πολύ να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του συντρόφου του. Όταν αυτό το ζώδιο ερωτευτεί τρελά θα ακολουθήσει τυφλά τον σύντροφό του ακόμα και εάν τον οδηγεί στην καταστροφή.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πολύ αναποφάσιστος. Παρόλο που μπορεί να ισορροπήσει τα πάντα πολύ καλά, απλά δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση ή να παραμείνει σταθερός στον λόγο του. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο για τον σύντροφό του να τον χειραγωγήσει σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες τους. Δεδομένου ότι ο Ζυγός είναι επίσης αρκετά ευέλικτος, δεν λέει όχι ακόμα και στα πιο παράλογα αιτήματα του συντρόφου του.

Τοξότης

Προσπαθεί να πείσει τον σύντροφό του ότι είναι πολύ σκληρός, αλλά ο χειριστικός σύντροφός του μπορεί να το δει αυτό μέσα από τον ίδιο τον Τοξότη. Ο Τοξότης είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθεί κυρίως επειδή είναι πολύ απλός και βολικός άνθρωπος. Δεν σκέφτεται με τη λογική και αυτό δίνει στον σύντροφό του περισσότερο κίνητρο να τον λυγίσει κατά βούληση.

Ιχθύς

Χειραγωγείται εύκολα και το θέμα είναι πως πιστεύει πως κερδίζει κάτι από αυτό. Πιστεύει ότι η δύναμη βρίσκεται στην αδυναμία. Πιστεύει ότι η χειραγώγηση είναι απλώς κάτι που σε αλλάζει και μερικές φορές ευχαριστεί ακόμη και τον σύντροφό του για αυτό! Πέφτει στην ίδια προδοσία κάθε φορά, αλλά ο Ιχθύς εξακολουθεί να διατηρεί την πίστη του στον σύντροφό του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς να ξαναβρείς το χαμένο σου κίνητρο, με βάση το ζώδιό σου