Οι παρακάτω συνταγές έχουν ως βασικό συστατικό το βούτυρο από ξηρούς καρπούς. Παρακάτω θα βρεις ιδέες για να προσαρμόσεις στη διατροφή σου τη θρεπτική αξία των ξηρών καρπών. Θα βρεις προτάσεις για πρωινό με βούτυρο αμυγδάλου, ένα πιάτο με κοτόπουλο και σάλτσα από βούτυρο cashews, σαλάτα και μπισκότα με βρώμη και σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου.

Το παρακάτω κείμενο θα σου λύσει τα χέρια αν θες να αξιοποιήσεις το βαζάκι με το βούτυρο ξηρών καρπών που θες να αγοράσεις αλλά δεν ξέρεις τι να το κάνεις και με τι να το συνδυάσεις.

Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα από cashews

Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα από cashews

To κοτόπουλο με σάλτσα cashews θα το σερβίρεις με ρύζι και λευκό κρασί. Τα μπαχαρικά θα αρωματίσουν ένα ινδικό πιάτο και το βούτυρο από cashews θα ισορροπήσει την ένταση των γεύσεων.

Φρυγανισμένες φέτες με βούτυρο αμυγδάλου, μπανάνες και καρύδα

Φρυγανισμένες φέτες με βούτυρο αμυγδάλου, μπανάνες και καρύδα
The Modern Proper

Το πιο ενδιαφέρον και παράλληλα απλό πρωινό που διαβάσαμε πρόσφατα.

Mocha smoothie bowl με μπανάνα και βούτυρο αμυγδάλου

Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι υγιεινό και ωφέλιμο για την υγεία σου που όμως θα ικανοποιήσει τη λιγούρα σου για γλυκό. Αυτό το mocha smoothie bowl με μπανάνα και βούτυρο αμυγδάλου πραγματικά είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, φέτα και σος αμυγδάλου

To θέμα της σημερινής συνταγής είναι κυρίως αυτή η απίστευτα νόστιμη σως αμυγδάλου με χυμό πορτοκαλιού και μέλι, που ταιριάζει σε όλες τις πράσινες σαλάτες.

Μπισκότα με βούτυρο αμυγδάλου

Μπισκότα με βούτυρο αμυγδάλου
www.mindbodygreen.com

Πανεύκολη συνταγή για μπισκότα που δεν θα σε ταλαιπωρήσουν με το εφέ της ζάχαρης (ξέρεις, αυτό που τρως 5 μπισκότα και μετά νιώθεις άδεια από ενέργεια). Το βούτυρο αμυγδάλου είναι αυτό που κάνει την υφή τους πολύ ενδιαφέρουσα καθώς και η γλυκιά γεύση της βρώμης που αντικαθιστά το αλεύρι.

Eίναι η ώρα να μάθεις για τους Nutlers. Tην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Βόλο και ασχολείται με την επεξεργασία και εμπορία ξηρών καρπών για περισσότερα από 30 χρόνια. Είναι η ελληνική πρόταση για τα βούτυρα ξηρών καρπών και από τη συσκευασία μέχρι την τελική γεύση η δουλειά τους είναι εξαιρετική.