Τα 5 χρώματα στα μαλλιά που θα δούμε το 2020

Σύμφωνα με το PopSugar.com και τον George Papanikolas

Οι τάσεις για τα χρώματα των μαλλιών συζητούνται κάθε εποχή του χρόνου. Στα τέλη όμως της χρονιάς ή στις αρχές τις νέας, πάντα αναλύονται τα νέα χρώματα που οι ειδικοί θεωρούν πως θα απασχολήσουν τα κομμωτήρια -κι εμάς- για τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με το popsugar.com και τον celebrity colorist George Papanikolas, το θέμα φέτος είναι οι "γεμάτες αποχρώσεις με τα ανάμεικτα highlights", όπως οι παρακάτω.

Mushroom Brown

Σ' αυτή την απόχρωση οι ''σταχτί" τόνοι ενώνονται με τα καστανά μαλλιά. Για τις καστανές που θέλουν να προσθέσουν κάποιους ψυχρούς τόνους αυτή η εκδοχή μοιάζει να είναι ιδανική. Ο συνδυασμός ψυχρών και θερμών τόνων κάνει την τελική απόχρωση να ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

Smoky Gold

Aπαλό χρυσό μαζί με λίγο από ψυχρό σκούρο. Μπορεί να είναι μία καλή λύση για εκείνες τις καστανές ή μελαχρινές που θέλουν να "φωτίσουν" το χρώμα τους.

Pastel Plus

Τα παστέλ χρώματα στα μαλλιά μας απασχολούν εδώ και μερικούς μήνες. Από εδώ και στο εξής μοιάζουν λίγο περισσότερο ''ξεθωριασμένα", όπως φαίνεται. Ίσως να είναι μία ωραία επιλογή για εκείνους που δοκίμασαν τα παγωμένα ξανθά τους προηγούμενους μήνες. Dusty rose, dusty pink, dusty coral. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν θες να κάνεις πειραματισμούς, πριν περάσεις σε άλλη παλέτα.

Buttercream Blond

Η ιδανική απόχρωση για τα ξανθά κορίτσια που δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές. Λίγο καθαρό χρυσό, λίγο θερμό χρυσό, με αποτέλεσμα που θυμίζει το χρώμα από το βούτυρο ή τη σαμπάνια.

Cinnamon Swirl

H βάση μοιάζει με το γλυκό καστανό χρώμα που έχει το μαόνι και οι έξτρα τόνοι θυμίζουν τις κοκκινωπές αποχρώσεις της κανέλας.

photos: popsugar.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.