tumblr_nkcpzt1wDS1u4ua4go1_500

Για το καλό όλων μας όμως, τόσο ανδρών όσο και γυναικών, υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι “χαρακτηριστικοί” τύποι που πρέπει να κρατάμε μακριά μας… όσον αφορά τις σοβαρές διαπροσωπικές μας σχέσεις τουλάχιστον!

Ο “μαμάκιας” Συνήθως σε ρίχνει γιατί είναι ρομαντικός και ευαίσθητος και δείχνει να σε νοιάζεται και να σε αγαπά πολύ. Μη ψαρώνεις. Εννοείται πως δεν σε αγαπά όσο… τη μαμά του. Η αγάπη και η αφοσίωση στους γονείς δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, αρκεί φυσικά να υπάρχει μέτρο…και όχι συγκρίσεις! Ίσως και να αργήσει λίγο, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά το αγόρι σου δεν έψαχνε για κοπέλα ή σύντροφο, αλλά για κάποια να του μαγειρεύει, να καθαρίζει και να τον περιποιείται… όσο λείπει η μάμα του (γιατί θα γυρίσει, εννοείται!).

Ο κρυψίνους Αποφεύγει να μιλήσει για το παρελθόν, αλλά και για το μέλλον. Απαντάει σε ερωτήσεις με γενικόλογα και δε θέλει σε καμία περίπτωση να σε γνωρίσει σε φίλους και συγγενείς. Σπάνια μοιράζεται τις σκέψεις του και τις απόψεις του και χρειάζεται “λάμπα ανάκρισης” για να αποσπάσεις οποιαδήποτε πληροφορία. Στην αρχή, μοιάζει απλά μυστηριώδης όμως μετά από μήνες “μουγκαμάρας”, μάλλον έχεις μπλέξει με κλασική περίπτωση μυστικοπαθή, που κάθε άλλο παρά να βοηθήσει μπορεί στη σχέση σας. Καλύτερα και για τους δυο σας λοιπόν, να μείνεις μακριά! (εξαιρούνται μυστικοί πράκτορες, ντεντέκτιβ και σουπερ-ήρωες)

Ο “copy-paste πρώην” Υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι δε ξαναμπλέξεις μαζί του, ότι δε θα ξανατσεκάρεις το προφίλ του στο facebook και ότι δε θα του στείλεις μήνυμα… ξανά! Κοίτα να δεις όμως, που έχει και σωσία! Και από όλους τους άντρες του πλανήτη και του γαλαξία αυτού, κατάφερες να τον πετύχεις εσύ. Μα δεν έπεφτες σε εξωγήινο καλύτερα! Ναι μεν, βαθιά μέσα σου ξέρεις και διαισθάνεσαι ότι το να μπλέξεις μαζί του είναι λάθος, αλλά πάντα μα ΠΑΝΤΑ πιστεύεις ότι θα είναι κάποια βελτιωμένη έκδοση του… Αμ δε!

Το “κακό παιδί” Ναι… Ξέρω.. Είναι κάπως αφροδισιακή αυτή η αγριάδα. Το παίζει μπρουτάλ και σκληρός. Δεν έχει σημασία αν είναι πραγματικά ή προσπαθεί πολύ για να το πετύχει. Αυτό που έχει σημασία είναι το ότι όταν όλη αυτή η “σέξυ” αυστηρότητα μετατραπεί σε αδιαφορία (που σύντομα θα συμβεί… τσεκαρισμένο!), θα θυμηθείς, για ακόμη μια φορά(!!), για ποιο λόγο τα ονομάζουν “κακά” παιδιά.

Ο “μανμου” Από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους άντρα, που θα λατρέψεις για κολλητό σου, αλλά σε καμιά περίπτωση δε πρέπει περάσει από το μυαλό σου να κάνεις σχέση. Έχει δεσμούς αίματος με τους φίλους του και με την… ομάδα του. Όχι, δεν είναι κακό που βλέπουν ποδόσφαιρο, ούτε που παίζουν ηλεκτρονικά και χαρτιά μέχρι πρωίας. Αλλά όταν καταφέρνει να συσχετίσει ακόμη και το κόκκινο κραγιόν σου με το νταμπλ του Ολυμπιακού το 1958, μάλλον κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Προφανώς και δεν πρόκειται απλά για έναν φίλαθλο ή την ψυχή της (αντρο)παρέας. Μιλάμε για μια μοναδική μετάλλαξη αρσενικών που δε μπορούν να περάσουν δευτερόλεπτο της ζωής του χωρίς μπύρα και ποδόσφαιρο… Μείνε μακριά… για το καλό όλων!