Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να χωρίσεις τα μαλλιά σου, πέρα από την απλή χωρίστρα στη μέση. Και είναι και εύκολοι και πιο fashionable. Συνεπώς, δεν έχεις λόγο να μην πειραματιστείς. Διάσημες celebrities χάραξαν τον δρόμο και ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις.

Δες παρακάτω όμορφους και απλούς τρόπους να χωρίσεις τα μαλλιά σου.

Κλασική χωρίστρα στη μέση με ένα twist

Χρησιμοποιώντας μια χτένα με λεπτά δοντάκια, χώρισε τα μαλλιά σου ακριβώς στη μέση. Να θυμάσαι πως όσο πιο sleek είναι το αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το χώρισμα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς πάρα πολύ για το styling. Είναι ιδανική για ίσια μαλλιά, μπούκλες, ή ακόμα και πιασμένα πίσω.

Βαθύ χώρισμα προς τη μία πλευρά

Πιθανότατα, το βρίσκεις κάπως extreme αλλά δεν είναι τόσο. Αν πάλι το βρίσκεις φοβερή ιδέα, η Zendaya θα πρέπει να είναι το είδωλο σου. Αντί να χτενίζεις τα μαλλιά σου έτσι ώστε να έχεις μια τέλεια βαθιά χωρίστρα, προτίμησε το κάνεις με τα χέρια σου, γυρνώντας τα προς τη μια πλευρά.

Ήπιο χώρισμα προς τη μια πλευρά

Σίγουρα μια τέτοια χωρίστρα δεν είναι για όλους Αλλά η Gigi Hadid δίνει το καλό παράδειγμα με μια χωρίστρα αυτού του είδους. Φαινομενικά πρόκειται για μια χωρίστρα στη μέση με τάση να ξεφεύγει από το κέντρο του κεφαλιού. Δεν χρειάζεσαι μακριά μαλλιά όπως η Gigi για να το δοκιμάσεις, καθώς είναι κατάλληλη για όλα τα μήκη.

Κρυμμένο χώρισμα

Η Yara Shahidi αποτελεί τρανή απόδειξη πως ορισμένες φορές το καλύτερο χώρισμα είναι το ανύπαρκτο. Ή έστω το καλά κρυμμένο. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ενίσχυση του φυσικού όγκου των μαλλιών σου. Θα το πετύχεις με έναν αφρό για δυνατό κράτημα.

Χώρισμα στην άκρη με αφέλειες

Μπορεί να νομίζεις ότι δεν είσαι η Emma Stone για να το πετύχεις, αλλά θα σου αποδείξουμε το αντίθετο: Ο τέλειος τρόπος για αναδείξεις τις αφέλειες σου είναι να πετύχεις τον ιδανικό τρόπο να πέφτουν στο μέτωπο σου σαν φράντζα. Η χωρίστρα πρέπει να είναι καλοχτενισμένη και οιι αφέλειες να “στέκονται» σωστά. Μην ξεχάσεις να τελειοποιήσεις το χτένισμα σου με ένα σπρέι που ενισχύει τη λάμψη.

featured image: Mic
photos: cosmopolitan.com