Οι μπότες και τα μποτάκια αποτελούν τα κατεξοχήν παπούτσια του χειμώνα. Μπορεί να έχεις κάνει ήδη μία έρευνα αγοράς σχετικά με τις χειμερινές τάσεις στα παπούτσια και να έχεις καταλήξει ποιο ζευγάρι θα αγοράσεις. Εάν όμως δεν έχεις μπει ακόμα σε αυτό το κλίμα, εμείς είμαστε εδώ για εσένα.

Φέτος, οι σχεδιαστές δε φοβήθηκαν να γίνουν εφευρετικοί στη δημιουργία των παπουτσιών αφού επέλεξαν γλυπτικές λεπτομέρειες, στρας, έντονα διακοσμητικά στοιχεία και υφάσματα. Οι φετινές μπότες δεν είναι μόνο για περπάτημα αλλά αποτελούν statement κομμάτια που ξεχωρίζουν σε κάθε βήμα.

#1 Red hot

1

Είτε επιλέξεις ankle boots είτε πιο ψηλές μπότες φορώντας τες πάνω από ένα παντελόνι, η επιλογή του έντονου κόκκινου δε θα περάσει απαρατήρητη διότι έρχεται κατευθείαν από τις πασαρέλες του εξωτερικού.

#2 Floral vibes

2

Αυτή τη σεζόν, το floral δε βρίσκεται μόνο στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια. Τα μποτάκια με αποτυπωμένα λουλούδια θα αναβαθμίσουν τα καθημερινό σου look.

#3 Vinyl boots

3

Το vinyl έκανε την εμφάνισή του πέρυσι και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος και φέτος το χειμώνα. Μη βιαστείς να τις απορρίψεις επειδή αποτελούν ένα εκκεντρικό κομμάτι.

#4 Over the knee heights

4

Για άλλη μια χρονιά, οι over the knee μπότες επιλέχθηκαν από τους σχεδιαστές και τις influencers στις εβδομάδες μόδας. Άσε την άκρη τις suede και προτίμησε δερμάτινες, γυαλιστερές ή vinyl.

#5 The stiletto boot

5

Το τακούνι στιλέτο αποτελεί all time classic επιλογή. Φέτος, μην αναρωτηθείς πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσεις το μέτρημα.

Photos: pinterest