Τα γυαλιά μυωπίας θεωρούνται cool εδώ και αρκετά χρόνια. Αποτελούν αξεσουάρ που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα μας. Σύμφωνα με το Pure Wow, τα παρακάτω 5 trends του σήμερα θα σε βοηθήσουν να επενδύσεις στα ιδανικά γυαλιά που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου.

Transparent

   

Τα γυαλιά με διαφανή φακό και σκελετό είναι τα αγαπημένα των fashion bloggers ήδη από την προηγούμενη σεζόν. Έτσι και φέτος δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Μπορείς κάλλιστα να τα φορέσεις με οτιδήποτε στην ντουλάπα σου καθώς συνδυάζονται τέλεια με τα πάντα!

Aviators

   

Ήταν θέμα χρόνου πριν από τα κλασσικά γυαλιά ‘’ του πιλότου’’ επιστρέψουν ως κυρίαρχο trend. Όλοι αγαπήσαμε και φορέσαμε κάποτε τα κλασσικά aviators της Ray-Ban. Τώρα το διαχρονικό αυτό σχέδιο παύει να είναι αξεσουάρ για τον ήλιο και γίνεται trend και στα γυαλιά οράσεως.

Στρογγυλά με μεταλλικό σκελετό

Αποτελούν το μεγαλύτερο eyewear trend της σεζόν. Όσο πιο nerdy τόσο το καλύτερο. Για δυναμικό αποτέλεσμα συνδύαζε τα με κοστούμια σε έντονα χρώματα.

Topline

 

Τα γυαλιά μόνο με πάνω σκελετό και αφήνοντας ελεύθερο το κάτω μέρος του φακού χρησιμοποιούνται από πολλές γυναίκες ως trick για να καλύψουν κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου τους που δεν είναι πολύ δυνατό (όπως η μύτη). Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα τους τραβούν όλο τα βλέμματα στα μάτια και καμουφλάρουν την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα.

Εμπνευσμένα από τα 70s

 

Αν σου αρέσει να ακολουθείς πιστά τη μόδα αυτό το style θα σε γοητεύσει. Ίσως είναι λίγο πιο hipster απ’ όσο θα ήθελες, αλλά είναι εύκολο να τα υποστηρίξεις. Σκέψου τα ως κάτι αντίστοιχο των τεράστιων γυαλιών ηλίου που λατρεύεις.

Featured image: JINS