Αυτές είναι οι τάσεις της άνοιξης του 2019 που εσύ μπορείς να αρχίσεις να φοράς ακόμα και από τώρα:

Tie-dye

whowhatwear.com

Όλα τα κομμάτια που μας θυμίζουν καλοκαιρινή California ,θα φτάσουν σιγά σιγά στο κατώφλι μας. Ενώ τα shorts και τα sport σανδάλια πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη, τα ξεβαμμένα tie dye κομμάτια είναι από αυτά που μπορούμε να τα φορέσουμε άμεσα μόλις φτάσει η Άνοιξη.

Οι structured τσάντες

instyle.com

Οι τσάντες χειρός που έχουν πιο αυστηρή δομή όπως οι doctor-style αρχίζουν να εμφανίζονται παντού και δεν υπάρχει κανένας λόγος που να μη σου επιτρέπει να ξεκινήσεις να της φοράς από τώρα.

Πρακτικότητα

styledumonde.com

Κομμάτια όπως τα cargo παντελόνια και όλα όσα μας θυμίζουν πρακτικότητα, επανέρχονται στη μόδα. Το συγκεκριμένο trend μπορεί να φορεθεί από τώρα και έτσι άνετα θα κυκλοφορήσεις με το αγαπημένο stye που πέρα από μοντέρνο είναι και απόλυτα άνετο και πρακτικό.

Τα δερμάτινα

fashionista.com

Αυτό το trend είναι από αυτά που ενώ φτάνουν την Άνοιξη, μπορούν να φορεθούν ακόμη καλύτερα τώρα τον χειμώνα. Άσε στην άκρη οποιοδήποτε από τα basics σου όπως πουκάμισα, jackets, φούστες ή παντελόνια και αντικατάστησε τα με τη δερμάτινη. Άρα την πιο ζεστή εκδοχή τους.

Το μπεζ

elle.com

Το να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω με μπεζ είναι η νέα εναλλακτική του total black και φυσικά όλα τα κορίτσια του Instagram έχουν αρχίσει ήδη να υιοθετούν το νέο trend.

Δες ακόμα:

Πώς να συνδυάσεις ένα oversized blazer

Το “Corporate Boho” φέτος την άνοιξη θα είναι ό,τι πιο επίκαιρο