Τα 5 σημάδια που δείχνουν πως ο πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει

Τα 5 σημάδια που δείχνουν πως ο πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει

Το να καταφέρεις να έχεις έναν ανώδυνο χωρισμό και μία καλή σχέση με τον πρώην στο μέλλον για πολλούς είναι το επιθυμητό. Αυτό όμως δεν είναι και το πιο σύνηθες. Ειδικά στις περιπτώσεις που ο χωρισμός δεν είναι κοινή απόφαση, αυτό που ακολουθεί μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες. Λένε πως ακόμα θυμώνεις επειδή ακόμα σε νοιάζει. Όταν πάψεις να έχεις δυνατά συναισθήματα, θετικά ή αρνητικά, για κάποιον πάει να πει πως το κεφάλαιο έχει κλείσει. Εδώ είναι η παγίδα όμως. Μπορεί για εσένα να έχει κλείσει αλλά έχει κλείσει και για τον άλλον;

Υπάρχουν 5 σημάδια που δείχνουν πως ο πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει.

Ξαφνικά αρχίζει τα μηνύματα

Έχετε χωρίσει, έχετε κόψει την επικοινωνία για ευνόητους λόγους και μία μέρα στα καλά καθούμενα βλέπεις μήνυμα του στο κινητό σου. Όχι απλά έχεις ξεσυνηθίσει να βλέπεις το όνομα του στην οθόνη σου, αλλά σε πιάνει και ένας πανικός γιατί δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να θέλει. Είναι λοιπόν ένα απλό μήνυμα να δει τι κάνεις σε μία άσχετη στιγμή. Το ένα μήνυμα θα γίνει δύο και πάει λέγοντας. Είναι ο τρόπος του να σου δείξει πως ακόμα είναι εκεί και πως του λείπεις.

Ακόμα σε παρακολουθεί στα social

Είναι ακόμα από τους πρώτους που βλέπουν τα story σου, στέλνει reaction και εννοείται πως ακόμα κάνει like στις φωτογραφίες σου. Αυτό δείχνει πως δεν έχει προχωρήσει παρακάτω ακόμα και ασχολείται με το να ξέρει που είσαι και τι κάνεις. Μία είναι η λύση αν θέλεις να το αποφύγεις αυτό και η τεχνολογία ευτυχώς είναι με το μέρος μας: hide stories!

Ξαφνικά ανεβάζει την κάθε του κίνηση στα social

Είναι η προσπάθεια του να σου δείξει πόσο καλά περνάει και πόσο τέλεια πράγματα κάνει παρόλο που δεν είστε πια μαζί. Θέλει να σου δείξει πως κάνει την τέλεια ζωή και σε έχει ξεπεράσει. Αλλά η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο προσπαθεί, τόσο πιο δύσκολο του να είναι να διαχειριστεί τον χωρισμό σας. Όταν είσαι καλά, φαίνεται. Δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις πουθενά για να το δείξεις.

Προσπαθεί να σε «πετυχαίνει» συχνά

Ξέρει τα μέρη που συχνάζεις, ξέρεις τα μέρη στα οποία θα βγεις με τις φίλες σου. Όλως τυχαίως εμφανίζεται και αυτός εκεί συχνά πυκνά. Δεν λέω πως έρχεται επίτηδες (που θα μπορούσε) αλλά ξέρει πως μπορεί να σε πετύχει. Ίσως να μην τον νοιάζει αλλά το επιδιώκει. Αν το κεφάλαιο αυτά είχε κλείσει για εκείνον θα απέφευγε τα μέρη που ξέρει πως μπορεί να είσαι εσύ.

Επικοινωνεί με τις φίλες σου για να μιλήσει για εσένα

Ξέρει πως οι συζητήσεις που θα κάνει με φίλες σου θα φτάσουν στα αυτιά σου. Και αυτό είναι που θέλει. Θέλει να ξέρεις πως ακόμα δεν σε έχει ξεπεράσει ή πως σε σκέφτεται ακόμα. Παράλληλα προσπαθεί να μάθει νέα σου και να δει αν έχεις προχωρήσει.

featured image: Cosmopolitan
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.