Το You είναι από τις σειρές που άφησαν το στίγμα τους στο ευρύ κοινό. Μετά από τις πρόσφατες ενημερώσεις του Netflix, οι fans της σειράς ανυπομονούν για τον 3ο κύκλο μετρώντας ανυπόμονα τις μέρες. Σίγουρα οι σειρές-ψυχολογικά θρίλερ, που εμπλέκονται έρωτες και εγκλήματα γίνονται πολύ εύκολα εμμονή και δικαιολογημένα. Μια πραγματική ιστορία εγκλήματος με καταστροφικές συνέπειες, μια ακολουθία ηθικών ατελείωτων αντιδράσεων και μια ακατάλληλη σχέση θεραπευτή με τους πελάτες του. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιστορίες που μπορείς να απολαύσεις στο Netflix.

Ορίστε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις για να binge-άρεις αν σου λείπει το YOU και η γυάλινη φυλακή του Joe:

Dirty John

H Debra Newell είναι μία πολύ πετυχημένη και πλούσια επιχειρηματίας, αλλά άτυχη στην προσωπική της ζωή. Κλείνει ραντεβού με άντρες από το internet ελπίζοντας να βρει επιτέλους το λιμάνι της, αλλά ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Ώσπου γνωρίζει τον John, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Βρόμικος», αλλά το γιατί θα το δείτε στη σειρά. Γοητευτικός αναισθησιολόγος που ξέρει πώς να μιλήσει και να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη. Και αρχίζουν τα μέλια και οι γλύκες και τσουπ στο δίμηνο την κάνει και γυναίκα του. Στα οκτώ επεισόδια της σεζόν έχεις τη δυνατότητα να δεις τι έχει συμβεί σε κάθε χρονική περίοδο και από κάθε πλευρά, χωρίς όμως να μπερδεύεσαι με περιττά φλας μπακ.

Gypsy

https://www.youtube.com/watch?v=mANz0k7L760&feature=emb_logo

Η ηρωίδα της Γουότς, η Τζιν Χόλογουει, είναι μια ψυχαναλύτρια που κατά περιπτώσεις παθαίνει εμμονή με τις υποθέσεις της και αφιερώνει ενέργεια στους ασθενείς της ακόμα και μετά το τέλος των συνεδριών μαζί τους. Όλο το νήμα της πλοκής υφαίνεται γύρω από την ερωτική επιθυμία που αναπτύσσει για τη Σίντνι, την πρώην κοπέλα ενός ασθενή της, ένα ασίγαστο πάθος για το οποίο τρέμει μήπως και γίνει η αιτία για να καταστραφεί ολοκληρωτικά ο γάμος της και η εικόνα που επιμελώς έχει δημιουργήσει για τον εαυτό της.

What/If

Στο επίκεντρο όλων βρίσκεται η Renée Zellweger. Υποδύεται την πλούσια επενδύτρια σε εταιρείες τεχνολογίας. Η Anne Montgomery, η οποία αποφασίζει να δώσει 80 εκ. δολάρια στην εταιρία της, η Jane Levy, που προσπαθεί να σώσει παιδιά από βέβαιο θάνατο μέσω της πατέντας της. Πριν το κάνει, βάζει μια προϋπόθεση. Εκείνη πρέπει να επιτρέψει στον σύζυγό της, πρώην αστέρι του baseball και νυν wannabe πυροσβέστη, να περάσει μια νύχτα μαζί της. Και με υπογεγραμμένο συμβόλαιο ότι δεν του επιτρέπεται ποτέ να αποκαλύψει στη γυναίκα του ή σε οποιονδήποτε άλλο τι ακριβώς συνέβη.

Bates Motel

Βασισμένο στην cult ταινία “Psycho” του Alfred Hitchcock το “Bates Motel” είναι ουσιαστικά το prequel της ταινίας. Η Norma Bates καταφθάνει μαζί με τον έφηβο γιο της Norman, στην παραθαλάσσια πόλη White Pine Bay, με σκοπό μια νέα αρχή που θα τη βοηθήσει να ξεχάσει το ταραχώδες παρελθόν της. Δυναμική αλλά και εύθραστη. Η Norma αγοράζει ένα σχεδόν παρατημένο motel και μέσα από αυτό προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.  Και εκεί που φαίνεται να τα καταφέρνει, η κατασκευή ενός νέου δρόμου απειλεί τη βιωσιμότητα της επιχείρησης της. Παράλληλα ο νεαρός γιος της αρχίζει να εκδηλώνει μια περίεργη και ανησυχητική συμπεριφορά.

The Sinner

Η Cora Tannetti είναι σύζυγος και μητέρα ενός μικρού αγοριού. Προέρχεται από μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια. Πλέον ζει μαζί με τα πεθερικά της, καθώς όλοι εργάζονται στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Ένα πρωινό σε μια λίμνη όπου έχουν πάει για μπάνιο, επιτίθεται σε έναν νεαρό άνδρα που βρίσκεται παραπέρα με την παρέα του και τον σκοτώνει επί τόπου. Φυσικά, η Cora αμέσως προφυλακίζεται και παραδέχεται την ενοχή της. Ο αστυνομικός Harry Ambrose που αναλαμβάνει την υπόθεση δεν πείθεται από την ομολογία της Cora και έτσι αρχίζει να “σκαλίζει” το παρελθόν της, ώστε να βρει μια απάντηση για τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας.

Featured image: imdb.com