Έχεις αρχίσει να βλέπεις παλιές σειρές ξανά απλά επειδή έχεις χρόνο; Μην υποκύψεις. Υπάρχει μια λίστα από σειρές που δεν έχεις βρει ακόμα ή είχες στο μυαλό σου ότι θα τις δεις κάποια στιγμή. Πάρε τα snacks σου και απόλαυσε λοιπόν.

Αυτές είναι οι πέντε σειρές που αξίζει να αρχίσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

1. Toy Boy

Το Toy Boy είναι μια νέα ισπανική τηλεοπτική σειρά στο Netflix. Λαμβάνει χώρα στη Μαρμπέγια, στην Ισπανία, και διηγείται την ιστορία του Hugo Beltrán. Αφού πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή, ο stripper Hugo Beltrán αφήνεται ελεύθερος με αναστολή εν αναμονή της επανάληψης της δίκης. Επιχειρεί να βρει την απόδειξη ότι η ερωμένη του είναι υπεύθυνη για το ότι ο ίδιος κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της.

2. Baby

https://www.youtube.com/watch?v=2O5ZyTqFbe8

Μια Ιταλική σειρά που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Netflix. Η Chiara είναι μια άριστη μαθήτρια με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της, όμως μια νέα φιλία της επιτρέπει να γνωρίσει τα προσωπικά της όρια και να τα ξεπεράσει.

3. You

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes. Εσύ τι θα έκανες για την αγάπη; Για έναν υπάλληλο βιβλιοπωλείου που μπαίνει σε περίεργα μονοπάτια όταν ερωτεύεται μια νέα συγγραφέα, αυτή η ερώτηση τίθεται σε δοκιμασία. Μια γοητευτική αλλά αδέξια συνάντηση μετατρέπεται σε εμμονή και αυτή η εμμονή σε μια σειρά που θα σε κρατήσει κολλημένη στην οθόνη για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

4. Unauthorised Living

https://www.youtube.com/watch?v=eJW_n9NBmn0

Το Unauthorised Living ή στα ισπανικά Vivir Sin Permiso, είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Aitor Gabilondo με πρωταγωνιστές τους Jose Coronado, Álex González, Claudia Traisac. Ένας αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών της Γαλικίας πρέπει να αναζητήσει τον διάδοχό του, διατηρώντας μυστική την εκφυλιστική ασθένεια που τον έχει καταβάλει.

5. Designated Survivor

Ο Designed Survivor είναι ένα αμερικανικό πολιτικό θρίλερ δράμα που δημιουργήθηκε από τον David Guggenheim. Ως μέλος κατώτερου επιπέδου του υπουργικού συμβουλίου, ο Tom Kirkman δεν φαντάστηκε ποτέ ότι θα ανέβαινε θέση. Όταν μια καταστροφική επίθεση απειλεί τη ζωή του Προέδρου και του υψηλότερου μέλους του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης – ο οποίος ονομάστηκε ο επιλεγμένος επιζών σε τέτοιες περιπτώσεις – βρίσκει τον εαυτό του να προάγεται σε ηγέτη του ελεύθερου κόσμου. Έχοντας αναλάβει ξαφνικά τη νέα του θέση εξουσίας, ο Kirkman αγωνίζεται να κρατήσει τη χώρα για να μην διαλυθεί και πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, αγνοώντας τι μπορεί να περιμένει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

featured image: Decider