Αν έχεις ήδη συνέλθει από τα απανωτά plot twists στο φινάλε του Behind Her Eyes, αρχικά οφείλουμε να σου δώσουμε συγχαρητήρια. Τέτοιου είδους σειρές είναι σχεδόν βέβαιο ότι ευνοούν το binge-watching και τις μεγάλες δόσεις αγωνίας. Γι’αυτό κι εμείς επιλέξαμε να προσθέσουμε μερικές ακόμη στη watchlist σου έχοντας σιγουρευτεί ότι περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά: αγωνία, άγχος, μεγάλες ανατροπές και dark ατμόσφαιρα.

Losing Alice

Το Losing Alice μοιάζει αρκετά σε ορισμένα σημεία με το Behind Her Eyes, ειδικά στον τρόπο με τον οποίο εξερευνά το πώς συνδέονται οι άνθρωποι. Στη σειρά αυτή γνωρίζουμε αρχικά την Alice, μία σκηνοθέτιδα που διανύει τη δεκαετία των 40. Εκείνη γνωρίζει μία πολύ νεαρότερη της σεναριογράφο τη Sophie. Κι ενώ στην αρχή είμαστε πεπεισμένοι ότι οι δύο γυναίκες θα αναπτύξουν μία όμορφη φιλία, τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν ομαλά.

The Stranger

Το The Stranger είναι η σειρά που πιθανότατα έχεις δει πολλές φορές στην αρχική σου, αλλά έχεις αμελήσει να παρακολουθήσεις. Εδώ ο Richard Armitage συναντά μία μέρα μία άγνωστη γυναίκα στο καφέ όπου συχνάζει. Εκείνη του αποκαλύπτει ένα ολέθριο μυστικό που οδηγεί και στην εξαφάνιση της γυναίκας του.

Tell Me Your Secrets

Πρόκειται για μία νέα σειρά που κυκλοφόρησε μόλις λίγο καιρό πριν το Behind Her Eyes. Υπάρχει, λοιπόν, μεγάλη πιθανότητα να μην έχει βρεθεί ακόμη στο ραντάρ σου. Η σειρά περιπλέκεται γύρω από τρεις γυναίκες. Και οι τρεις έχουν ένα αρκετά τραυματικό παρελθόν, και στο παρόν θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν.

Bloodline

Όπως σε κάθε καλό ψυχολογικό θρίλερ, έτσι κι εδώ στην αρχή όλα φαίνονται φυσιολογικά. Η οικογένεια Rayburn μοιάζει η τέλεια οικογένεια όπου όλοι ζουν χαρούμενοι. Εκείνοι όμως στην πραγματικότητα προσπαθούν πολύ σκληρά για να μην βγουν στην επιφάνεια λάθη και μυστικά του παρελθόντος.

Servant

Εδώ τα πράγματα μοιάζουν αρκετά σκοτεινά από την αρχή. Ένα πλούσιο ζευγάρι μόλις έχει χάσει τον 13 εβδομάδων γιο του. Σε μία απόπειρα να μπορέσουν να ξεπεράσουν το τραύμα και ακολουθώντας διάφορες θεραπείες, χρησιμοποιούν μία πλαστική κούκλα και υποδύονται ότι είναι ο αδικοχαμένος γιος τους. Όταν αποφασίζουν να προσλάβουν και μία νταντά για να τους βοηθά με το “μωρό”, δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει.

featured image: Apple TV+