Εάν είναι για κάτι γνωστός ο Λέων, σίγουρα είναι για την εξωστρέφειά του. Είναι γεμάτος ενέργεια και μπορεί να φωτίσει αμέσως οποιοδήποτε δωμάτιο μπαίνει. Όπως μια φωτιά που είναι πολύχρωμη και παθιασμένη, έτσι και αυτός αντιπροσωπεύει μια παθιασμένη σταθερή ενέργεια. Ακόμη, είναι δημιουργικός και εξαιρετικά αισιόδοξος. Αυτά είναι όσα βλέπεις εσύ σε αυτόν. Τί είναι όμως αυτό που θέλει ένας Λέων απο τους άλλους; Τι τον κάνει ευτυχισμένο για παράδειγμα;

Ας δούμε ποια πράγματα κάνουν έναν Λέων εξαιρετικά χαρούμενο.

Η Προσοχή των άλλων

Ναι, η προσοχή. Αυτό τον κάνει αμέσως χαρούμενο. Όταν ένας άλλος άνθρωπος τον ακούει με προσοχή αισθάνεται καλά μέσα του. Ο Λέων λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής άλλωστε. Αγαπάει το να λαμβάνει θετική προσοχή και κομπλιμέντα, οπότε αν θέλεις να κάνεις έναν Λέοντα αμέσως χαρούμενο, απλώς πες του τα μαλλιά του σήμερα είναι υπέροχα.

Ξοδεύοντας χρήματα και κάνοντας πολυτελή ζωή

Του αρέσει να ξοδεύει τα χρήματά του σε πολυτελή πράγματα όπως φανταχτερά ρούχα και παπούτσια ή αυτοκίνητα. Ο Λέων αγαπά την πολυτέλεια. Αγαπάει επίσης όλα τα μοντέρνα και κομψά αντικείμενα, οτιδήποτε τέτοιο τον κάνει ευτυχισμένο. Δεν μένει όμως μόνο στο να σπαταλά χρήματα για τον εαυτό του. Του αρέσει να κάνει και τους αγαπημένους του ευτυχισμένους μέσα απο δώρα και άλλες χειρονομίες.

Ο Χορός

Θα καταλάβεις μέσα σε ένα club εύκολα ποιος είναι ο Λέων. Γιατί απλά ξέρει να κινείται. Έχει πάντα τον ρυθμό μέσα του. Ο Λέων λατρεύει να χορεύει. Έχει αυτήν την ενέργεια που είναι τόσο έντονη και του αρέσει να εκφράζεται μέσα απο το χορό και τραγούδι.

Το να παίζει με παιδιά

Ο Λέων λατρεύει να διασκεδάζει με τα παιδιά. Έχουν αυτό το είδος της παιδικής ενέργειας που τα κάνει τόσο δημιουργικά. Αγαπάει και το να παρακολουθεί τα παιδιά να πάιζουν αλλά και να συμμετέχει.

Το να είναι χρήσιμος

Ο Λέων λατρεύει να είναι εκεί για τους ανθρώπους που αγαπάει. Τον κάνει χαρούμενο το να δίνει την γνώμη του, τις συμβουλές του. Τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο να μπορεί να κάνει το επιπλέον βήμα για κάποιον και να τον βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο.

featured photo: