Ο καλύτερος σύντροφος για έναν Ζυγό είναι ένας Δίδυμος. Αυτά τα αντίθετα ζώδια διεγείρουν το ένα το άλλο πνευματικά. Και οι δύο μπορούν να κάνουν πιο περίπλοκες συζητήσεις μεταξύ τους. Τα δύο ζώδια του αέρα έχουν διαφορές, αλλά οι ομοιότητες τους τις κάνουν να ταιριάζουν. Επιπλέον ο ένας αντισταθμίζει τις αδυναμίες του άλλου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι Ζυγοί θα πρέπει να βρουν έναν Δίδυμο. Στην πραγματικότητα, ένας Ζυγός θα μπορούσε εξίσου εύκολα να βρει την αγάπη στην αγκαλιά ενός άλλου Ζυγού.

Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν καταλαβαίνει έναν Ζυγό καλύτερα από έναν άλλο Ζυγό, σωστά;

Ας δούμε τι συμβαίνει όταν ένας Ζυγός συναντάει έναν άλλον.

Δίνουν καλές συμβουλές

Ναι, είναι αλήθεια ότι οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι. Ευτυχώς, η αναποφασιστικότητα τους δεν τους εμποδίζει να παρέχουν χρήσιμες συμβουλές στους άλλους. Είναι πολύ ισορροπημένοι και διπλωματικοί, επομένως ο ένας βοηθάει τον άλλον στο κομμάτι των αποφάσεων.

Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον όσον αφορά τις flirty τάσεις τους

Μερικοί άνθρωποι εξοργίζονται και μόνο στη σκέψη ότι ο σύντροφός τους θα φλερτάρει με άλλο άτομο, κάτι που είναι κατανοητό. Όμως οι Ζυγοί δεν φλερτάρουν σκόπιμα με άλλους όταν βρίσκονται σε μια σχέση –  απλά συμβαίνει. Ένας άλλος Ζυγός θα καταλάβει απόλυτα τη γοητευτική και χιουμοριστική προσωπικότητά τους και δεν θα θυμώσει.

Ίσως δεσμευτούν για πράγματα που δεν θέλουν

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι τύποι. Πάντα θέλουν να διατηρήσουν ένα ευχάριστο πρόσωπο, οπότε αποφεύγουν να λένε ”όχι”, με κάθε κόστος. Όταν όμως και οι δύο σε μια σχέση δυσκολεύονται να πουν “όχι” σε φίλους ή συναδέλφους κινδυνεύουν να δεσμευτούν με πολλά καθήκοντα. Αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση, επειδή δεν θα μπορούν να περάσουν τόσο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό τους.

Η διαχείριση των οικονομικών μπορεί να μετατραπεί σε πρόβλημα

Ο Ζυγός τείνει όταν είναι ερωτευμένος να ξεχνάει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ή να εξοικονομήσει χρήματα για το μέλλον. Σκέψου λοιπόν τι θα συμβεί στον κοινό οικονομικό προϋπολογισμό ενός ζευγαριού Ζυγών.

Μπορεί να χαθούν στην υπερανάλυση

Εάν ο ένας από του δύο κάνει κάτι ασυνήθιστο, θα αρχίσουν αμέσως να αναρωτιούνται και να συζητάνε τι συνέβη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Ζυγό να βρει τρόπους για να διατηρήσει τη σχέση ισορροπημένη. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ενώ δεν υπάρχουν και να αναλωθούν σε αέναες συζητήσεις.

featured photo: Unsplash.com/@nate_dumlao