Οι ταινίες διδάσκουν, χρόνια τώρα. Το θέμα είναι τι μάθημα θα πάρει ο καθένας. Το κεφάλαιο απιστία από μόνο του σηκώνει πολύ συζήτηση και κορίτσια που έχουν όρεξη για #palipinei.

”Άστα που να σας τα λέω, η Μαρία απάτησε το Γιάννη με τον καλύτερό του φίλο, τον Μίμη”

Κάπως έτσι ξεκινάει η συζήτηση και κάπως έτσι 3 ώρες μετά και 4 gin με λεμονάδα αργότερα, η καημένη η Κική παραδέχεται και το δικό της φταίξιμο. Εμείς την Κικίτσα δε θα τη στηρίξουμε, αντιθέτως θα της μάθουμε αυτά που μας δίδαξε το Hollywood για την απιστία. Για να ξέρει την άλλη φορά.

1. Δεν υπάρχει σεξ χωρίς νόημα – Indecent Proposal Αφού ο δόλιος ο David πούλησε τη δόλια τη Diana για ένα βράδυ για 1 εκατομμύριο ευρώ και το ονομάτισε Meaningless sex, μετά αποφάσισε ότι ζήλευε. Εμ David αυτά συμβαίνουν.

indecent-proposal

2. Η απιστία προσφέρει έναν συνδυασμό ενοχής και ευχαρίστησης – You Can Count On Me Εδώ βλέπουμε τη Sammy που μέχρι πρότινος μισούσε το αφεντικό της, να απολαμβάνει έναν μυστικό δεσμό. Εντάξει, όχι και απόλυτα. Τη μια ενοχή την άλλη ευχαρίστηση. Τη μια ενοχή την άλλη ευχαρίστηση. Ε και λίγο σεξ.

you-can-count-me

3. Μια σχέση μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σου με τρόπους που δεν περιμένεις  -Carol Όταν ερωτεύεσαι το πιο τρομακτικό κομμάτι είναι ότι δε μπορείς να ξέρεις τα συναισθήματα του άλλου προς τα εσένα. Ένας παράνομος δεσμός οδηγεί τελικά την Carol να παρατήσει το γάμο της.

carol

4. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με ποιον αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ένα παράνομο δεσμό – Fatal Attraction Αυτή η ταινία δε δοξάζει την απιστία, αντιθέτως την παρουσιάζει σαν κάτι που μετά από καιρό θα μετανιώνεις και θα θέλεις να αφήσεις πίσω σου (και πολύ καλά κάνει).

fatal-attraction

5. Το αγόρι σου, η σχέση σου, ο άντρας σου αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει – Unfaithful Όταν ο άντρας της Connie άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι συμβαίνει κάτι με τη γυναίκα του και να της το λέει αυτή το αρνήθηκε. Έτσι, τι να κάνει ο άνθρωπος αφού τα βρήκε σκούρα; Προσέλαβε κάποιον να την παρακολουθεί.

unfaithful