Σπουδάζεις τη Νομική επιστήμη (ή σπουδάζες τέλος πάντων) και θέλεις να θυμηθείς γιατί στο καλό επιλέξες αυτή τη συγκερκιμένη σχολή; Θέλεις να δεις πως είναι να καταστρέφεται η ζωή σου στα 45 και να πρέπει να τα κάνεις όλα από την αρχή; Αγαπάς απλώς τον Mr.Big από το Sex and the city και θέλεις να συνεχίσεις να τον βλέπεις στην οθόνη σου; Τότε επιβάλλεται να δεις το The Good Wife!

Η σειρά επικεντρώνεται στην Alicia, μια καλή και πιστή σύζυγο προς στον άνδρα της Peter Florrick, ο οποίος ήταν ο γενικός εισαγγελέας μέχρι που ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπά και εκείνος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Τότε όλα αλλάζουν. Η Alicia πρέπει να προστατέψει τα δύο παιδιά της και να τα εξασφαλίσει οικονομικά γι’αυτό επιστρέφει στη δουλειά, ως δικηγόρος στο μεγάλο δικηγορικό γραφείο του πρώην εραστή της από το πανεπιστήμιο, Will Gardner, της φιλόδοξης Diane Lockhart και του Stern. Εκεί φυσικά πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει τη θέση που της δόθηκε. Κάνει φίλους (Kalinda Sharma), και προσωρινούς ή και όχι και τόσο προσωρινούς εχθρούς (Cary Agos). Προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος από αυτό που έχει συνηθίσει, δηλαδή το σπίτι της και ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει τα θέλω, τις αξίες και τη ζωή της.

thegoodwifes7ep21

Να τη δεις αν:

  1. Αγαπάς τις πολιτικές,δραματικές και κυρίως δικαστικές σειρές.
  2. Αγαπάς να παρακολουθείς χαρακτήρες περίπλοκους, των οποίων τα κίνητρα δύσκολα κατανοείς πάντα.
  3. Δε σε ενοχλεί που η σειρά περιστρέφεται κυρίως γύρω από έναν χαρακτήρα.
  4. Σου αρέσουν οι σειρές που ασχολούνται με την επικαιρότητα.
  5. Έχεις διάθεση να κλάψεις και να συγκινηθείς.

Οι δημιουργοί της σειράς είναι δύο αδέρφια, Μισέλ και Ρόμπερτ King, ενώ πρωταγωνιστούν μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της αμερικάνικης τηλεόρασης όπως η Julianna Margulies (που υποδύεται την πρωταγωνίστρια της σειράς Alicia Florrick), ο Chris North (ο οποίος υποδύεται τον άνδρα της Alicia), αλλά και πολλοί άλλοι όπως ο Josh Charles, η Christine Baranski. Ακόμα όμως και εκείνοι που δε θεωρούνται δεύτεροι ρόλοι στην τηλεόραση, υποδύονται εκπληκτικά το ρόλο τους στη  σειρά (Matt Czuchry, Alan Cumming, Archie Panjabi).

 Διάβασε επίσης, 9 βιβλια που θα γινουν σειρες το 2017 και 6 λογοι για να ξεκινησεις το Veep