Τα πρώτα ραντεβού είναι τέλεια μέχρι τη στιγμή που γίνονται τα πρώτα λάθη. Ειδικά όταν οι γυναίκες δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία.

Ποια είναι τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού;

Παίζουν με το κινητό τους

Αφήνει το κινητό του δίπλα του και το τσεκάρει συχνά, σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε. Ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιεί μπροστά σου, παραμένει αγενές. Για να κάνει καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού, καλό θα ήταν να το αφήσει στην άκρη ή και να το βάλει στο αθόρυβο. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις ότι σε θεωρεί σημαντική. 

Κακοί τρόποι

Ακόμα και η πιο μικρή πράξη έχει σημασία, όπως για παράδειγμα το να είναι αγενής με τη σερβιτόρα/τον σερβιτόρο. Ή το να μασάει το φαγητό του ενώ μιλάει και ακόμα το να σου κλείνει την πόρτα στα μούτρα. 

Δεν κρατούν το μυστήριο

Εμείς οι γυναίκες έχουμε την ικανότητα, δείχνοντας ενδιαφέρον σε όσα μας λένε, να τους κάνουμε να μας λένε τα πάντα. Από τις περιπέτειές τους στην 5η δημοτικού μέχρι και το τι έγινε τελικά με την τελευταία τους κοπέλα. Το μυστικό είναι να κρατάνε το μυστήριο.

Τα ρούχα

Το 90% των γυναικών έχουν παραδεχτεί ότι δεν θα έβγαιναν ξανά ραντεβού με κάποιον που ήρθε στο πρώτο ραντεβού με σαγιονάρες, με σορτσάκι και μπλουζάκι Beavis and Butthead. Άλλωστε μέρος του να είναι κανείς gentleman είναι το να μοιάζει κιόλας. 

Είναι αναποφάσιστος 

Είναι πολλοί οι άντρες που χάνουν την δυναμικότητά τους στο πρώτο ραντεβού. Στις γυναίκες αρέσει να νιώθουν ότι τις σέβονται αλλά αυτό που επίσης τους αρέσει είναι ένας αποφασιστικός άντρας. Οι γυναίκες εντυπωσιάζονται όταν ένας άντρας τους ρωτάει τι τους αρέσει και κανονίζουν το ραντεβού μόνοι τους.

Πηγή: urbasm.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου Featured image: gq.com