Η είσοδος ενός σπιτιού είναι ως επί το πλείστον, από τους πιο παραμελημένους διακοσμητικά χώρους. Καταναλώνουμε ολόκληρη την ενέργεια μας στη διακόσμηση των κύριων χώρων ξεχνώντας τους επιμέρους, που όμως είναι αυτοί που δίνουν αυτό το κάτι που μας λείπει. Από την είσοδο του σπιτιού δημιουργείς μια καλή πρώτη εντύπωση για το τι θα επακολουθήσει στο εσωτερικό του. Με δημιουργικότητα και έμπνευση μπορεί να γίνει ένα πολύ ευχάριστο σημείο που αντανακλά την προσωπικότητα μας.

Το χαλί της εισόδου

5 ιδέες διακόσμησης για να κάνεις καλή εντύπωση από την είσοδο
stylebyemilyhenderson.com

Όταν μπαίνουμε μέσα σε ένα χώρο είναι ωραίο το πρώτο μας βήμα να είναι πάνω σε ένα μαλακό χαλί. Αυτό δίνει την αίσθηση μιας πιο cozy και φιλόξενης ατμόσφαιρας. Αποφύγετε το κατάλευκο χρώμα για λόγους καθαριότητας, τα χαλιά σε γήινους τόνους και απλό στυλ είναι η καλύτερη επιλογή.

Χαλί Venus grey

Χαλί Venus grey

Το μικρό κάθισμα

www.comerblogaramar.com
www.comerblogaramar.com

Άλλη μια cozy home-like εκδοχή είναι αυτή ενός μικρού καθίσματος με μαξιλάρια. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα απλό παγκάκι, ένα κάθισμα με αποθηκευτικό χώρο από κάτω, ένα σκαμπώ ακόμα και ένας μίνι καναπές αν χωράει (σε αυτή την περίπτωση προσοχή στις υπερβολές!). Ταυτόχρονα μια τέτοια λύση μας επιτρέπει πάνω από το κάθισμα να διακοσμήσουμε τον τοίχο όπως μας εκφράζει. Με έναν μεγάλο και εντυπωσιακό καθρέφτη, με κάδρα σε διαφορετικά ύψη, με ένα μικρό ράφι ή και με μία κρεμάστρα τοίχου.

Σκαμπώ Palm leaf M

Σκαμπώ Palm leaf M

Tο έπιπλο της εισόδου

5 ιδέες διακόσμησης για να κάνεις καλή εντύπωση από την είσοδο (3)
www.comerblogaramar.com

Ένα έπιπλο που ανάλογα με το χώρο προσαρμόζεται. Ένα μικρό στενό γραφείο, ένα μεγαλύτερο με συρτάρια για ένα διακριτικό αποθηκευτικό χώρο ακόμα και μια κονσόλα. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε πάνω ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια, μερικά βιβλία και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό.

Κονσόλα Barbier

H κρεμάστρα

5 ιδέες διακόσμησης για να κάνεις καλή εντύπωση από την είσοδο (4)
www.roomandboard.com

Αν δεν είστε fan των επίπλων υπάρχει και η λύση του καλόγερου. Ένας στιλάτος καλόγερος μπορεί να σηκώσει τα βασικά βάρη, τα δικά σας και των καλεσμένων σας. Υπάρχουν στο εμπόριο πολλά διαφορετικά στυλ καλόγερων από το πιο κλασσικό μέχρι το πιο απλό και σύγχρονο. Αν ο χώρος σας είναι μικρός και δεν χωράει έναν καλόγερο σαν αυτόν της φωτογραφίας, υπάρχει και η λύση της κρεμάστρας τοίχου. Ιδανικά συνδυάστε το με μια μικρή θήκη για ομπρέλες.

To doormat

Δημιούργησε μία ευχάριστη και ανάλαφρη διάθεση πριν καν περάσει ο καλεσμένος σου το κατώφλι του σπιτιού. Ο καλύτερος τρόπος είναι να διαλέξεις ένα χαλάκι εισόδου με ένα διασκεδαστικό μήνυμα ή σχέδιο.
5 ιδέες διακόσμησης για να κάνεις καλή εντύπωση από την είσοδο (5)
Χαλάκι Cold pug
Ανακάλυψε τα προϊόντα του Interni στο www.internistore.com